Yrittäjän arki

Neuvomme yrittämisen haasteisiin

Yrittäjä, olethan turvannut nämä?

Jotta yritys menestyy, tulee sillä olla siihen vaadittavat tekijät kunnossa. Muista hoitaa nämä asiat, jotta menestyminen sujuu turvallisesti.

Lue lisää yrityksesi turvaamisesta

Riskienhallinta

Vahingon sattuessa paraskaan vakuutus ei korvaa kaikkea. Olemme kehittäneet työkaluja vahingontorjuntaan, riskien löytämiseen ja niiden hallintaan.

Lue lisää riskienhallinnasta

Yrittäjän hyvinvointi

Vaikka yrittäjän innostus voi jo itsessään kantaa pitkälle, täytyy hänen huolehtia myös työhyvinvoinnistaan. Lue vinkkimme hyvinvointisi ylläpitoon.

Lue hyvinvoinnin vinkkimme

Kesätyöntekijä tuuraamassa?

Kun henkilökunta haluaa kesällä lomalle, tarvitsee yritys apuvoimia. Kesätyöntekijän palkkaaminen onkin monelle yritykselle fiksuin vaihtoehto. Muista ottaa nämä asiat huomioon palkkauksessa.

Lue neuvomme kesätyöntekijän palkkaukseen

Palkkaa rohkeasti

Kasvuun päässeen yrityksen ei kannata vältellä palkkaamista vastuiden pelossa. Olemme koonneet sinulle neuvoja työntekijöiden palkkaukseen, sekä työnantajan velvollisuuksien hoitoon.

Lue neuvomme palkkaukseen

Onnistu yrittäjänä

Onnistuyrittäjänä.fi on sivusto yrittäjille sekä yrittäjyydestä kiinnostuneille. Sivustolla voit suunnitella, kasvattaa ja kehittää yritystäsi eri työkaluja ja artikkeleita hyödyntäen. Sivu on tehty yhdessä Varman ja Nordean kanssa.

Tutustu palveluun

Onko vakuutukset kunnossa?

Anna yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.