IPR Palvelu kansainvälistyvälle yritykselle

IPR Palvelu on Ifin ja IPR-ammattilaisten kanssa kehitetty, yrityksen kasvua ja kansainvälistymistä tukeva palvelu, aineettoman omaisuuden suojeluun.

Jätä yhteydenottopyyntö niin kerromme lisää!

Haluan kuulla lisää!

Onko yrityksesi hakemassa kasvua kansainvälisillä markkinoilla?

Kansainvälisen kasvun onnistumiseksi yritysten kannattaa laatia IPR-strategia aineettomien oikeuksien suojeluun.

Kilpailu kansainvälisillä markkinoilla kiristyy jatkuvasti ja erilaisia innovaatioita syntyy taukoamatta lisää. Todennäköisyydet sille, että yrityksen tuote tai palvelu loukkaa toisen yrityksen suojausta on suurempi kuin koskaan aiemmin. Tämä on johtanut myös siihen, että yritysten halu suojata omia IPR:iä on kasvattanut suojausten määrää ja IPR-valvonta on tehokasta. Hyvin suunniteltu ja toteutettu IPR-strategia suojaa yrityksen aineetonta omaisuutta ja tukee yrityksen menestymistä kansainvälisen kilpailun keskellä.

IPR Palvelu tukee yrityksen kansainvälistymisstrategiaa

IPR Palvelu on palvelukokonaisuus, jonka avulla yrityksellä on mahdollisuus saada asiantuntevaa apua elintärkeistä IPR-suojauksen osa-alueista. Yhdessä asiantuntevien yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme ainutlaatuisen kokonaisuuden, jonka avulla yritys saa apua kasvuun ja kansainvälistymiseen. Autamme tahoillamme yrityksen mahdollisuuksia saada rahoitusta, vahvistamaan brändiä, lisäämään tehokkuutta, sekä vähentämään merkittävästi toimintaan liittyviä operatiivisia riskejä. IPR Palvelun avulla voidaan luoda yritykselle IPR-strategia, kehittää liiketoimintaa tukevat sopimukset, suojata yrityksen aineettomat oikeudet, sekä mahdollistaa resurssit yrityksen omien IPR:ien puolustamista varten.

Tutustu kasvua hakevan yrityksen IPR palveluun

If on rakentanut yhdessä yhteistyökumppaneidensa Boco IP, Condico IP ja Lexian kanssa ainutlaatuisen IPR palvelukokonaisuuden.

 • Suojaus: Boco IP

  Boco IP:n IPR:ien suojauspalvelu kattaa kaiken mitä patentti- tai hyödyllisyysmallihakemuksen tekemiseen tarvitaan niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Palvelun avulla suojaat myös yksinoikeutesi tuotteen muotoiluun mallisuojalla. IPR suojauspalvelu sisältää myös tavaramerkkien rekisteröinnin.     

  Tutustu
 • Strategia ja analyysit: Condico IP

  IPR-asiantuntija Condico IP arvioi liiketoimintasi aineettomien oikeuksien (IPR) suojaamisen tilanteen ja laatii kehittämissuunnitelman. Palvelu antaa helposti ymmärrettävän kuvan IPR:n mahdollisuuksista, riskeistä ja tilanteestasi.  

  Tutustu
 • Sopimukset: Lexia

  Palvelun tarkoitus on tunnistaa yrityksen tärkeimmät sopimusriskit ja saada näitä sopimuksia analysoiden käsitys laajemmin yrityksen sopimusten tilasta. Asiakkaalle selviää palvelun aikana, miten sopimuksia kannattaa laatia ja miten ongelmia voi välttää. 

  Tutustu
 • Puolustus: If

  Aineettoman omaisuuden suojaaminen on kasvavalle ja kansainvälistyvälle yritykselle erityisen tärkeää. Ifin IPR-vakuutuksella varaudut immateriaalioikeuksien puolustamiseen, sillä immateriaalioikeuksiin liittyvien oikeudenkäyntien kustannukset voivat olla erittäin korkeita.

  Tutustu

Tutustu tarkemmin IPR Palvelun neljään eri osa-alueeseen:

Miten saan IPR Palvelun käyttööni?

Ota yhteyttä niin kerromme miten IPR Palvelumme voi tukea yrityksesi kasvua ja kansainvälistymistä parhaimmalla tavalla. 

Täytä yhteystietosi seuraavalla sivulla jonka jälkeen asiantuntijamme on sinuun yhteydessä. Asiantuntijamme käy tarkemmin läpi yrityksesi toiminnan ja auttaa valitsemaan oikeanlaisen IPR-palvelun.

Haluan kuulla lisää!

Lisää aiheesta

 • Näin IPR-kysymyksistä on päätetty oikeudessa

  Jos IPR-kysymyksistä joudutaan oikeuteen, kulut ovat usein korkeat, sillä asiantuntijatodistelu ja pitkäkestoinen oikeudenkäynti tulevat kalliiksi. Suomessa on yleensä noin 30-40 patentteihin liittyvää oikeudenkäyntiä vuodessa. Patenttijuttujen lisäksi käsittelyssä on vuosittain useita muita aineettomiin oikeuksiin liittyviä oikeudenkäyntejä.

  Esimerkkejä IPR oikeustapauksia
 • Miksi immateriaalioikeudet kannattaa vakuuttaa?

  Immateriaalioikeudet eli aineettomat oikeudet ovat monille yrityksille sen tärkeintä omaisuutta. Niiden suojeleminen on usein toiminnan edellytys. IPR-vakuutus tuo muskelit puolustaa yrityksen arvokkainta omaisuutta ja korvaa immateriaalioikeuksiin liittyvien riitojen oikeudenkäyntikuluja ja taloudellisia vahinkoja, joista yritys on korvausvastuussa.

  Lue lisää IPR-vakuutuksesta