IPR Palvelu kansainvälistyvälle yritykselle

IPR Palvelu on Ifin ja IPR-ammattilaisten kanssa kehitetty, yrityksen kasvua ja kansainvälistymistä tukeva palvelu, aineettoman omaisuuden suojeluun.

Jätä yhteydenottopyyntö niin kerromme lisää!

Haluan kuulla lisää!

Onko yrityksesi hakemassa kasvua kansainvälisillä markkinoilla?

Kansainvälisen kasvun onnistumiseksi yritysten kannattaa laatia IPR-strategia aineettomien oikeuksien suojeluun.

Kilpailu kansainvälisillä markkinoilla kiristyy jatkuvasti ja erilaisia innovaatioita syntyy taukoamatta lisää. Todennäköisyydet sille, että yrityksen tuote tai palvelu loukkaa toisen yrityksen suojausta on suurempi kuin koskaan aiemmin. Tämä on johtanut myös siihen, että yritysten halu suojata omia IPR:iä on kasvattanut suojausten määrää ja IPR-valvonta on tehokasta. Hyvin suunniteltu ja toteutettu IPR-strategia suojaa yrityksen aineetonta omaisuutta ja tukee yrityksen menestymistä kansainvälisen kilpailun keskellä.

IPR Palvelu tukee yrityksen kansainvälistymisstrategiaa

IPR Palvelu on palvelukokonaisuus, jonka avulla yrityksellä on mahdollisuus saada asiantuntevaa apua elintärkeistä IPR-suojauksen osa-alueista. Yhdessä asiantuntevien yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme ainutlaatuisen kokonaisuuden, jonka avulla yritys saa apua kasvuun ja kansainvälistymiseen. Autamme tahoillamme yrityksen mahdollisuuksia saada rahoitusta, vahvistamaan brändiä, lisäämään tehokkuutta, sekä vähentämään merkittävästi toimintaan liittyviä operatiivisia riskejä. IPR Palvelun avulla voidaan luoda yritykselle IPR-strategia, kehittää liiketoimintaa tukevat sopimukset, suojata yrityksen aineettomat oikeudet, sekä mahdollistaa resurssit yrityksen omien IPR:ien puolustamista varten.

Tutustu kasvua hakevan yrityksen IPR palveluun

If on rakentanut yhdessä yhteistyökumppaneidensa Boco IP, Condico IP ja Lexian kanssa ainutlaatuisen IPR palvelukokonaisuuden.

Tutustu tarkemmin IPR Palvelun neljään eri osa-alueeseen:

Miten saan IPR Palvelun käyttööni?

Ota yhteyttä niin kerromme miten IPR Palvelumme voi tukea yrityksesi kasvua ja kansainvälistymistä parhaimmalla tavalla. 

Täytä yhteystietosi seuraavalla sivulla jonka jälkeen asiantuntijamme on sinuun yhteydessä. Asiantuntijamme käy tarkemmin läpi yrityksesi toiminnan ja auttaa valitsemaan oikeanlaisen IPR-palvelun.

Haluan kuulla lisää!

Lisää aiheesta