Försäkringar för

Nyetablerad företagare

Begär offert Ring oss

Försäkringar för nyetablerad företagare

Att starta ett nytt företag är spännande. Vi misstänker dock, att teckna företagsförsäkringar inte tillhör dina roligaste uppgifter. Ett täckande försäkringsskydd är ändå nödvändigt direkt från början. Det kan vara svårt att veta vilka försäkringar är obligatoriska, eller vilka försäkringar det lönar sig att teckna direkt när du håller på att starta ditt företag.

Du känner ditt företag, vi är experter på försäkringar

Låt oss gå igenom tillsammans vilka försäkringar ditt nya företag behöver, och hur det lönar sig att försäkra det allra viktigaste. Det är ju du själv, företagare. Vi ger dig en försäkringsoffert som inte binder dig på något sätt.

Försäkringarna i ordning på en gång

En del av försäkringarna för en ny företagare är obligatoriska. Den viktigaste av dem är den lagstadgade pensionsförsäkringen (FöPL). Det lönar sig absolut för företagaren att komplettera sitt försäkringsskydd med frivilliga försäkringar. Rättsskyddsförsäkringen säkerställer att du får hjälp i krissituationer, som t.ex. kan uppstå redan i samband med hyresavtalet. Du får den för endast 40 euro det första året.​

If Företagsfoldern är en webbtjänst, där du kan sköta dina försäkringsärenden enkelt, tryggt och när som helst. Om olyckan är framme gör du skadeanmälan snabbast via foldern.