Försäkringar för nytt företag

Låt oss hjälpa dig hitta rätt företagsförsäkring för din firma, anpassat till den verksamhet som du driver.

Begär offert Ring oss

Försäkringar för nyetablerade företagare

Att starta ett nytt företag är spännande, men att teckna företagsförsäkringar hör knappast till de roligaste uppgifterna. Ett heltäckande försäkringsskydd är ändå nödvändigt direkt från början. Det kan vara svårt att veta vilka försäkringar som är obligatoriska, eller vilka försäkringar det lönar sig att teckna direkt när du håller på att starta ditt företag.

Du känner ditt företag, vi är experter på försäkringar

Vi hjälper dig hitta de försäkringar som ditt nya företag behöver, och guidar dig i hur det lönar sig att försäkra det allra viktigaste. Oftast är det ju du själv, företagaren, som är den viktigaste resursen att se till att försäkra från början. Skulle du skada dig eller bli sjuk, kan det vara svårt för ditt företag att funktionera som normalt. Vi hjälper dig gärna att hitta de viktigaste försäkringarna för just ditt företag, så att du kan fokusera fullt ut på att driva din företagsverksamhet.

Att komma igång - obligatoriska och frivilliga försäkringar för nya företagare

En del av försäkringarna för en ny företagare är obligatoriska. I många fall lönar det sig även för företagaren att komplettera sitt försäkringsskydd med frivilliga försäkringar. Där kan vi hjälpa dig hitta rätt och se till att du inte betalar för försäkringar som du inte behöver. I samband med att företaget växer och expanderar, kan det vara bra att utöka försäkringsskyddet allteftersom.

Pensionförsäkring och arbetsolycksfall. Den lagstadgade pensionsförsäkringen FöPL är en av de viktigaste försäkringarna och är en del av ditt sociala skydd som företagare. Vi erbjuder FöPL- försäkringar från vår partner Varma smidigt online. Det är bra att fixa en FöPL försäkring i skick så fort du blir företagare. Läs mer och teckna FöPL försäkring här. Så fort du har anställda behöver du även en ArPL- försäkring samt en arbetsolycksfallsförsäkring. Som ensamföretagare kan du även ha en olycksfallsförsäkring för företagare som vid sidan om yrkessjukdomar och olyckor på arbetstid även täcker olycksfall som inträffar på fritiden.

Rättsskydd och ansvarsförsäkringar. Rättsskyddsförsäkringen säkerställer att du får hjälp i svåra situationer, som kan uppstå redan i början av företagandet, ex. i samband med olika kontrakt som du som företagare skriver under. Om det uppstår en tvist mellan dig och hyresvärden som du hyr en lokal av eller andra problem gällande hyresavtal kan rättskyddsförsäkringen komma till hands.

Nu får du en rättskyddsförsäkring för endast 40 euro det första året! En ansvarsförsäkring ger ekonomisk trygghet och skyddar om du råkar ha sönder något, eller om din produkt eller tjänst orsakar en skada mot en kund eller utomstående. En ansvarsföräkring är en bra bas försäkring att ha för att den ger ekonomisk trygghet och tar kostnader som kan bli stora för en företagare att bära ensam.

Företagarvänliga digitala tjänster för dig och dina anställda

If Företagsfoldern är en webbtjänst där du kan sköta dina försäkringsärenden enkelt, tryggt och när som helst. Om olyckan är framme gör du skadeanmälan snabbast via foldern.

Mina sidor Anställd är en ny digital tjänst för våra kunder som har försäkrat sina anställda med exempelvis en hälsoförsäkring eller en tjänstereseförsäkring. På Mina sidor Anställd kan dina arbetstagare enkelt logga in för att se de försäkringar som de har via sin arbetsgivare, få information om hur de ska söka sig till vård samt se andra viktiga detaljer gällande de försäkringsförmåner som de har.

Låt oss fixa försäkringar för ditt företag

Fyll i vårt formulär på följande sida så kommer en av våra försäkringsexperter att kontakta dig och ge förslag på anpassad företagsförsäkring som passar just ditt företags behov.