Miten työtapaturma-vakuutus hinnoitellaan?

Mistä asioista työtapaturmavakuutuksen hinta muodostuu ja voiko vakuutukseen tulla yllättäviä kuluja? Yritysasiakasneuvojamme Vesa Wikström vastaa videolla kysymyksiin työtapaturmavakuutukseen liittyen. Katso video alta!

Näin työtapaturmavakuutus hinnoitellaan

Mistä työtapaturmavakuutuksen hinta muodostuu?

Työtapaturmavakuutuksen hintaan vaikuttaa suoritettavan työn riskialttius ja vuositasolla maksettavien palkkojen määrä. Se miten palkat kohdistuvat eri työtehtäviin, vaikuttaa myös hintaan. Jos yritys haluaa vaikuttaa vakuutuksen maksuihin, kannattaa panostaa työturvallisuuteen. Pienilläkin työturvallisuustoimenpiteillä yritys saa vakuutuksen Ifistä edullisemmin. Työturvallisuuteen on hyvä panostaa, sillä se vähentää vahinkoja myös tulevaisuudessa. 

Voiko työtapaturmavakuutukseen tulla yllättäviä kuluja?

Jos sinulla on pieni yritys, mitään yllättäviä kuluja ei tule, koska omat vahingot eivät vaikuta vakuutusmaksuihin. Isommille yrityksille Ifissä on käytössä uudenlainen vakuuttamisen malli, jossa hinnoittelu on yksilöllistä ja kulujen ennakoiminen helpompaa kuin aiemmin. 

Uudenlainen työtapaturmavakuutus

If Osuva on uudenlainen ja huoleton työtapaturmavakuutus, jossa saat juuri sinun yrityksesi riskinkantokyvylle sopivan ratkaisun. Ifin vakuutuksella työntekijäsi saavat hoitoa nopeasti ja kattavasti, eikä sinulle koidu yllättäviä kuluja. Olemme tukenasi myös työturvallisuuden parantamisessa.

Tutustu If Osuvaan

Heimo sai nopeasti hoitoa työtapaturmavakuutuksen avulla

Työmaalla tapahtunut onnettomuus olisi voinut merkitä Heimo Kortesalmen pitkän uran loppua. Kiitos yrityksen työtapaturmavakuutuksen ja laadukkaan sairaanhoidon, Heimon olkapäävamma saatiin hoidettua ja Heimo palasi töihin jo kolme kuukautta onnettomuuden jälkeen.

Lue Heimon tarina