If Laatukorjaamo

Hos If Laatukorjaamo får du alltid högklassig service och kan därför i lugn och ro vänta på beskedet att reparationen är klar. Din bil sköts av proffs som känner till branschens nyaste teknologi och kan välja de smartaste metoderna för reparationen.

För oss är det viktigt att du kan fortsätta din resa så smidigt som möjligt och framför allt tryggt.

  • Lämpligt läge och smidig service
  • När du själv tar bilder på skadan slipper du onödiga besök till verkstaden
  • Försäkringsbolaget rekommenderar

If Laatukorjaamo gör det enkelt och smidigt för dig att sköta dina ärenden

If Laatukorjaamo innebär snabb skadehantering och smidiga besök hos en pålitlig reparationsverkstad. Vi rekommenderar en lämplig reparationsverkstad utifrån ditt läge och märket på din bil. Dessutom har vi för din räkning gjort en grundlig bedömning av verkstadens kvalitet och arbetskostnaderna.

Du behöver bara göra skadeanmälan och vi startar genast ersättningsprocessen.

Jag uppskattade Ifs rekommendation om en lämplig verkstad.

Kundrespons

Skiljer sig If Laatukorjaamo från andra märkesverkstäder?

If samarbetar med högklassiga märkesverkstäder och förstklassiga allmänna verkstäder.

Vi förutsätter av alla våra samarbetspartners att bilarna repareras enligt tillverkarens anvisningar och att verkstadens personal har tillräcklig kompetens.

Garantin gäller även när du anlitar If Laatukorjaamo

Sedan 2010 har biltillverkarna inom EU inte längre kunnat begränsa garantins giltighet, om bilen repareras någon annanstans än vid en auktoriserad reparationsverkstad.

Det lönar sig inte alltid att byta ut fordonets delar mot nya

Hos If Laatukorjaamo är den högsta prioriteten att vid mån av möjlighet byta ut fordonets delar mot nya. T.ex. plastdelar, såsom bilens stötfångare, är typiska reparationsobjekt. Det går inte att med blotta ögat se någon skillnad mellan en reparerad och en utbytt del.

Det kan också med tanke på reparationens kvalitet och säkerheten överlag vara mer motiverat att reparera en del som gått sönder än att byta ut den mot en ny. I sådana fall är det t.ex. inte nödvändigt att öppna fogarna på en skadad stänkskärm. En reparation utgör också en mer miljö- och klimatvänlig lösning.

Vi vill hjälpa våra kunder att bli av med besväret att välja verkstad. Kunden kan lita på att våra experter har valt just sådana verkstäder där allt löper så smidigt som möjligt.

Eero Färkkilä, Ifs fordonsförsäkringar