Vakuutuksia valmistavalle teollisuudelle

Tulipalo tai konerikko voi katkaista yrityksen toiminnan, mutta yhtä kohtalokasta voi olla omistajan ja työntekijän sairastuminen tai tapaturma.

Haluatko tarjouksen yrityksesi vakuutuksista? Aloita tästä.

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta

Tunnetko tuotantoketjusi kaikki riskit?

Meiltä saat valmistavalle teollisuudelle räätälöidyt vakuutukset.

Ifin Oikea Turva -kartoituksen jälkeen saat yrityksellesi juuri oikean mitoitetun vakuutusturvan, etkä maksa mistään turhasta. Järkevä yrittäjä vakuuttaa kattavasti sekä toimitilansa, työntekijänsä että itsensä.

Älä maksa muiden virheistä

Kun alihankkija alisuorittaa tai kuljetusfirma hukkaa lähetyksesi, on reilua että sinä et joudu maksamaan virheistä. Kuljetettava tavara saattaa särkyä, kastua tai likaantua tai se saatetaan varastaa. Tavarantoimittajasi varaston tulipalolla voi olla yllättävät seuraukset toiminnallesi.

Maine on helppo menettää

Tuotantoketju voi pettää myös lähellä. Valmistajana vastaat tuotteesi aiheuttamista vahingoista. Tuotteen maailmanlaajuinen takaisinveto voi tulla hyvin kalliiksi. Valmistusvirhe voi myös vahingoittaa itse tuotetta niin pahasti, että se pitää asentaa uudelleen.

Muista kuljetusvakuutus

Kuljetusvakuutus turvaa tavaroiden matkan.

Kuljetusvakuutus on usein tärkeä vakuutus erityisesti teollisuuden-, rakentamisen- ja kaupan alan yrityksille. Kuljetusvakuutuksella voidaan kattaa kuljetukset kotimaassa, vienti- ja tuontikuljetukset, näihin liittyvät esi- ja jatkokuljetukset sekä kuljetukset kolmansien maiden välillä tai sisällä. Vuosivakuutuksella katetaan kaikki vakuutuskauden aikana alkavat kuljetukset. Kertakuljetusvakuutuksella voidaan taas vakuuttaa yksittäinen kuljetus.

Räätälöimme kuljetusvakuutuksen yrityksen kulloisiakin tarpeita vastaavaksi!

Tutustu kuljetusvakuutuksiin