Valmistava teollisuus

Haluatko tarjouksen yrityksesi vakuutuksista? Aloita tästä.

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta

Tulipalo tai konerikko voi katkaista yrityksen toiminnan, mutta yhtä kohtalokasta voi olla omistajan ja työntekijän sairastuminen tai tapaturma.


Tunnetko tuotantoketjusi kaikki riskit?

Ifin Oikea Turva -kartoituksen jälkeen saat yrityksellesi juuri oikean mitoitetun vakuutusturvan, etkä maksa mistään turhasta. Järkevä yrittäjä vakuuttaa kattavasti sekä toimitilansa, työntekijänsä että itsensä.

Älä maksa muiden virheistä

Kun alihankkija alisuorittaa tai kuljetusfirma hukkaa lähetyksesi, on reilua että sinä et joudu maksamaan virheistä. Kuljetettava tavara saattaa särkyä, kastua tai likaantua tai se saatetaan varastaa. Tavarantoimittajasi varaston tulipalolla voi olla yllättävät seuraukset toiminnallesi.

Maine on helppo menettää

Tuotantoketju voi pettää myös lähellä. Valmistajana vastaat tuotteesi aiheuttamista vahingoista. Tuotteen maailmanlaajuinen takaisinveto voi tulla hyvin kalliiksi. Valmistusvirhe voi myös vahingoittaa itse tuotetta niin pahasti, että se pitää asentaa uudelleen.

Oletko perustamassa yritystä?

Siinä tapauksessa suosittelemme, että käyt tutustumassa uuteen sivustoon onnistuyrittäjänä.fi​, jonka olemme perustaneet yhdessä Nordean ja Varman kanssa. Sieltä saat hyvät ohjeet ja neuvot yrityksen perustamisen eri vaiheisiin.​