Valmistavan teollisuuden vakuutukset

Tulipalo tai konerikko voi katkaista yrityksen toiminnan, mutta yhtä kohtalokasta voi olla omistajan ja työntekijän sairastuminen tai tapaturma.

Haluatko tarjouksen yrityksesi vakuutuksista? Aloita tästä.

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta

Tunnetko tuotantoketjusi kaikki riskit?

Älä maksa muiden virheistä

Kun alihankkija alisuorittaa tai kuljetusfirma hukkaa lähetyksesi, on reilua että sinä et joudu maksamaan virheistä. Kuljetettava tavara saattaa särkyä, kastua tai likaantua tai se saatetaan varastaa. Tavarantoimittajasi varaston tulipalolla voi olla yllättävät seuraukset toiminnallesi.

Maine on helppo menettää

Tuotantoketju voi pettää myös lähellä. Valmistajana vastaat tuotteesi aiheuttamista vahingoista. Tuotteen maailmanlaajuinen takaisinveto voi tulla hyvin kalliiksi. Valmistusvirhe voi myös vahingoittaa itse tuotetta niin pahasti, että se pitää asentaa uudelleen.

Valmistavalle teollisuudelle räätälöidyt vakuutukset

Ifin Oikea Turva -kartoituksen jälkeen saat yrityksellesi juuri oikein mitoitetun vakuutusturvan, etkä maksa turhasta.

Viisas yrittäjä vakuuttaa sopivasti sekä toimitilansa, työntekijänsä että itsensä. Kysy tarjousta tai jätä meille soittopyyntö, suunnittelemme mielellämme juuri sinun yrityksesi toimintaan sopivan vakuutuskokonaisuuden.

Muista kuljetusvakuutus

Kuljetusvakuutus on usein tärkeä vakuutus erityisesti teollisuuden, rakentamisen ja kaupan alan yrityksille. Vakuutuksella voidaan kattaa kuljetukset kotimaassa, vienti- ja tuontikuljetukset, näihin liittyvät esi- ja jatkokuljetukset sekä kuljetukset kolmansien maiden välillä tai sisällä.

Vuosivakuutuksella katetaan kaikki vakuutuskauden aikana alkavat kuljetukset. Kertakuljetusvakuutuksella taas voidaan vakuuttaa yksittäinen tavarankuljetus.

Räätälöimme kuljetusvakuutuksen yrityksen tarpeita vastaavaksi.

Tutustu kuljetusvakuutuksiin