Ennakoi ja varmuuskopioi

Tietoturvavakuutus asiakkaanamme saat yhteistyökumppaniltamme Storegatelta maksutta 5 GB tallennustilaa ja varmuuskopiot yrityksen digitiedostoista.
Klikkaa itsesi eteenpäin ja hyödynnä koodi jonka sait meiltä sähköpostitse.

Aloita tästä!

Suojaa digitaaliset tiedostosi helposti ja varmasti

Tarjoamme yhteistyössä Storegaten kanssa yksinkertaisen, tehokkaan ja turvallisen tavan tallentaa, hakea, jakaa ja suojata yrityksen digitaalisia tiedostoja. Voit suojata yritysdataa kuten kirjanpitoa, esityksiä ja asiakasrekistereitä. Matkapuhelimesi sisältö, kuten kuvat ja videot, ovat myös suojattu.

Yhteistyö Storegaten kanssa

Storegate on ruotsalainen yritys, joka on erikoistunut tarjoamaan pilvipalveluja yrityksille ja yksityishenkilöille. Digitaaliset tiedostot tallennetaan pilvipalvelun kautta Storegaten palvelimille. Ne sijaitsevat Ruotsalaisessa, korkeimman turvallisuusluokituksen omaavassa datahallissa, jota sääntelee GDPR ja Ruotsin laki.

Kun tallennat tiedostoja Storegaten avulla, suojaat ne ikuisesti esimerkiksi tietokoneen kaatumisen, tulipalon tai varkauden varalta. Hoida varmuuskopiointi kuntoon, niin et menetä tiedostojasi, vaikka esimerkiksi toimistossa sijaitsevalle ulkoiselle kiintolevylle sattuisi jotain.

If Tietoturvavakuutus asiakkaana saat:

  • Tallenustilaa 5 GB asti (jota voi laajentaa tarpeen mukaan)
  • 3 varmuuskopioinnin lisenssiä (mahdollista laajentaa tarpeen mukaan)
  • Ensisijaista tukea

Aloita tästä!

1) Klikkaa linkkiä Aloita tästä

2) Syötä koodi jonka sait meiltä sähköpostitse

3) Täytä yhteystietosi

4) Pääset sivulle, jossa voit varmuuskopioida yksittäisiä asiakirjoja tai ladata ohjelman, jolla voit varmuuskopioida tietokoneesi tiedostot.

5) Tarvittaessa ole yhteydessä Storegaten asiakaspalveluun