Sovi aika verkkotapaamiseen

P​äivitä yrityksesi vakuutukset ajan tasalle yhdessä Ifin asiantuntijan kanssa.

 Me huolehdimme tekniikasta, sinun tarvitsee vain olla paikalla.

Tarvitset vain puhelimen ja tietokoneen nettiyhteydellä. Ota valmiiksi myös If Yrityskansion käyttäjätunnukset tai omat pankkitunnuksesi. Verkkotapaamisessa asiantuntijamme voi esittää sinulle oman tietokoneruutunsa ja opastaa ja neuvoa haluamissasi asioissa, "näyttää kädestä pitäen".

Valitse haluamasi päivämäärä, kellonaika ja täytä yhteystietosi sekä aihe, josta haluat keskustella. Vahvistamme ajan sähköpostitse seuraavana arkipäivänä ja saat tarkemmat ohjeet tapaamiseen.

Verkkotapaamisessa ei voi hoitaa korvausasioita, joten vahingon sattuessa olethan yhteydessä yritysten korvauspalveluun​.

Mitä asioita verkkotapaamisessa voi hoitaa?

Verkk​otapaamisessa voit hoitaa lähes kaikkia yrityksesi vakuutusasioita. Erityisen hyvin verkkotapaaminen sopii vakuutustarpeiden ja -tarjousten sekä erilaisten vakuutusturvien läpikäyntiin, koska voimme esitellä sinulle eri vaihtoehtoja näyttöruudullasi.

Miten verkkotapaaminen toimii?

Kun ole​t varannut meiltä verkkotapaamisen haluamaasi ajankohtaan, lähetämme sinulle sähköpostitse varausvahvistuksen ja linkin Skype-verkkotapaamiseen. Soitamme sinulle juuri ennen ajankohtaa ilmoittamaasi puhelinnumeroon ja keskustelemme koko tapaamisen ajan puhelimitse - valitse siis "Älä yhdistä ääntä", kun Skype sitä kysyy.

Tarvitsenko lisäohjelmia verkkotapaamista varten?

Pää​set verkkotapaamiseen klikkaamalla sähköpostiisi toimitettua linkkiä. Suosittelemme, että kokeilet Skypen toimivuutta koneellasi ennen tapaamista klikkaamalla linkkiä. Jos osallistut tabletilla, Skype pyytää sinua lataamaan sovelluskaupasta Skype for Business -sovelluksen.

Tekniset vaatimukset

Tarvitset verkkotapaamiseen tietokoneen tai tabletin internetyhteydellä sekä puhelimen. Käytämme verkkotapaamisessa Skype-sovellusta, jonka avulla voimme jakaa sinulle aiheeseen liittyvää materiaalia ja mahdollisesti videokuvaa. Halutessasi voit jakaa videokuvaa meidän suuntaamme web-kameran avulla, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Skype toimii parhaiten Internet Explorer-, Safari- ja Mozilla Firefox -selaimilla.