Sähköasentajan vakuutukset

Sähköasentajan työssä on asioita, jotka on otettava huomioon, kun hankit yrityksellesi vakuutuksia. Kokosimme käyttöösi sähköalalle sopivia neuvoja ja vinkkejä, joista voi olla apua, kun valitset vakuutuksia.   

  • Vakuutukset sähköalan vaatimuksiin
  • Kattava vakuutussuoja yrityksellesi
  • Jos jotain sattuu, saat nopeasti apua

Sähköasentajille sopivat vakuutukset

Yrityksesi toiminta ja talous

Yrityksesi voi olla korvausvastuussa, jos ihmisille, omaisuudelle tai ympäristölle sattuu vahinko. 

  • Toiminnan vastuuvakuutus – Toiminnan vastuuvakuutus korvaa yrityksesi toiminnasta aiheutuneita henkilö- ja esinevahinkoja ja niihin suoraan liittyviä varallisuusvahinkoja. Usein sähköasentajat täydentävät toiminnan vastuuvakuutusta tuotevastuuvakuutuksella.
  • Oikeusturvavakuutus – Oikeusturvavakuutuksen tarkoitus on korvata riita-, rikos- ja hakemusasioista aiheutuneet asianajokulut. 

Yrityksesi irtaimisto, koneet ja kalusto

Sähköasentajana olet usein riippuvainen työsuhdeautostasi sekä työkaluista, joita työssäsi käytät. Yrityksesi toiminta voi vaarantua myös, jos yrityksesi omaisuutta varastetaan. 

Sinä ja yrityksesi työntekijät

Mitä yrityksessäsi tapahtuu, jos sinä tai työntekijäsi sairastutte?

  • Työtapaturmavakuutus – Yrityksen lakisääteinen vakuutus, jolla vakuutat työntekijät töissä ja työmatkalla sattuneiden tapaturmien sekä ammattitautien varalta.
  • Yrittäjän tapaturmavakuutus – Vakuutus, jolla saat yrittäjänä itsellesi vastaavat korvausedut kuin työtapaturmavakuutus antaa työntekijöillesi. 
  • Terveysvakuutus – Terveysvakuutuksen avulla sinä ja työntekijäsi pääsette nopeasti hoitoon ja pitkät sairauspoissaolot vähenevät.  Terveysvakuutus sitouttaa myös työntekijöitäsi ja parantaa työyhteisön hyvinvointia.
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus – Vakuutus korvaa valintasi mukaan työntekijäsi vapaa-ajalla sattuneen tapaturman hoitokuluja tai voit laajentaa sen vastaamaan työtapaturmavakuutuksen korvausetuuksia. 

Kuinka paljon sairauspoissaolo maksaa ?

Työnteon tiimellyksessä voi sattua ja tapahtua kaikenlaista. Voit vaikka vahingossa leikata sormeesi, kun kuorit sähköjohtoa. Tiesitkö, että yksi sairauspäivä maksaa yhtä paljon kuin terveysvakuutus yhdelle työntekijälle koko vuodeksi.

Testaa sairauspoissaololaskintamme ja arvoi kustannuksia, jotka aiheutuvat yrityksellesi tapaturma- ja sairauspoissaoloista.

Laske sairauspoissaolon hinta

Vinkkejä ja neuvoja sähköasentajalle