ICT-ala

Haluatko tarjouksen ICT-alan vakuutuksista? Aloita tästä.

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta
Lomake lähetetään...

ICT-alan suurin riski on asiakkaalle aiheutuva taloudellinen vahinko. Perinteiset vastuuvakuutukset eivät korvaa näitä vahinkoja tai kattavan vakuutusturvan järjestäminen on hankalaa ja kallista.


Me tunnemme ICT-alan riskit

Ifin ICT-yritysten vastuuvakuutus​ korvaa taloudellisten vahinkojen lisäksi myös henkilö- ja esinevahingot, jotka aiheutuvat ohjelmistokonsultoinnin virheellisyydestä, vakuutuksenottajan liikkeelle laskeman ohjelmistotuotteen virheestä ja muusta ICT-yrityksen toiminnasta. Tutustu myös IPR-vakuutukseen.​

Onko yrityksesi tietoturva kunnossa? Ota kyberturvallisuus haltuun ja vakuuta yrityksesi tietoturva uudella tietoturvavakuutuksella​

ICT-alalla myös henkilöriskit painottuvat. ICT-alan yritykselle tekemämme asiakaskyselyn mukaan:

  • Kapean erikoistumisalan yrityksissä liiketoiminta ja osaaminen helposti henkilöityy, jolloin toiminta on haavoittuvaista. Työntekijän työpanoksen menettäminen (esim. sairausloman vuoksi) on katastrofi. Sairaanhoitovakuutus ei estä sairastumasta, mutta nopeuttaa hoitoon pääsyä ja työhön paluuta.
  • ICT-alalla sairaanhoitovakuutukset, erityisesti vähänkin suuremmissa yrityksissä, alkavat olla standardi. Sairaanhoitovakuutuksella on merkitystä erityisesti rekrytointivaiheessa, kun listataan etuja.
  • Henkilöstöä motivoivat ja sitouttavat hyvä palkka ja konkreettiset edut (esim. auto). Sairauskuluvakuutus​ on edullinen ja helposti järjestettävissä oleva, konkreettinen henkilöstöetu.

​Kun haluat tietää, miten ICT-alan riskit vältetään, ota yhteyttä. ​​​

Oletko perustamassa yritystä?

Siinä tapauksessa suosittelemme, että käyt tutustumassa uuteen sivustoon onnistuyrittäjänä.fi​, jonka olemme perustaneet yhdessä Nordean ja Varman kanssa. Sieltä saat hyvät ohjeet ja neuvot yrityksen perustamisen eri vaiheisiin.

Muita vakuutuksia ICT-alalle

Lue lisää ja pyydä tarjous!