Tukkukauppa

Me tunnemme tukkukaupan riskit ja autamme sinua vakuutuksen valinnassa, Tiesitkö, että esimerkiksi tuotteen takaisinvetokustannukset voi vakuuttaa?

Haluatko tarjouksen tukkukaupan vakuutuksista? Aloita tästä.

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta

Me tunnemme tukkukaupan riskit

Tiesitkö sinä, että

  • tuotteiden takaisinvedot ovat lisääntyneet viime vuosina. Takaisinvetokustannukset voivat olla merkittäviä. Harva kuitenkaan tietää, että kustannukset voi vakuuttaa. Lue lisää Takaisinvetovakuutuksesta
  • tukkukaupan vaihto-omaisuus voi toimialasta riippuen kiinnostaa rikollisia suuresti. Kiinnitä erityistä huomiota suojeluohjevaatimusten täyttymiseen esim. viihde-elektroniikan, kultasepäntuotteiden ja tekstiilien tukkukaupassa. Noudata erityistä huolellisuutta lukituksen lisäksi myös ovien, ikkunoiden ja aukkojen (esim. ilmanvaihtoaukko) suojauksessa. Tapauskohtaisesti voimme myös edellyttää murtohälytysjärjestelmän asentamista.
  • tulipalo on ehdottomasti merkityksellisin toiminnan keskeytymisen aiheuttaja. Myymälän tai varaston tulipalo saattaa aiheuttaa myyntikatteen menetyksen yli puolen vuoden, jopa yli vuoden ajalta. Lue lisää Keskeytysvakuutuksesta
  • sähkökeskuksissa, joita ei ole lämpökuvattu, löydetään lähes poikkeuksetta ylikuumentumisia. Hetkellinenkin ylikuumentuminen saattaa vioittaa keskusta tai laitteita ja äärimmäisissä tapauksissa ylikuumentuminen johtaa tulipaloon. Lämpökuvaus on nopea ja edullinen tapa paikantaa sähkökeskusten ongelmat. Lämpökuvaajan raportin perusteella on helppo tehdä korjaustoimenpiteet kiireellisyysjärjestyksessä.

Ota yhteyttä

​​Kun haluat tietää miten tukkukaupan alan riskit vältetään, ota yhteyttä. Pyydä tarjous tai soita meille 010 19 15 00, niin autamme sinua.

Valmistavalle teollisuudelle räätälöidyt vakuutukset

Ifin Oikea Turva -kartoituksen jälkeen saat yrityksellesi juuri oikein mitoitetun vakuutusturvan, etkä maksa turhasta.

Viisas yrittäjä vakuuttaa sopivasti sekä toimitilansa, työntekijänsä että itsensä. Kysy tarjousta tai jätä meille soittopyyntö, suunnittelemme mielellämme juuri sinun yrityksesi toimintaan sopivan vakuutuskokonaisuuden.

Muista kuljetusvakuutus

Kuljetusvakuutus on usein tärkeä vakuutus erityisesti teollisuuden, rakentamisen ja kaupan alan yrityksille. Vakuutuksella voidaan kattaa kuljetukset kotimaassa, vienti- ja tuontikuljetukset, näihin liittyvät esi- ja jatkokuljetukset sekä kuljetukset kolmansien maiden välillä tai sisällä.

Vuosivakuutuksella katetaan kaikki vakuutuskauden aikana alkavat kuljetukset. Kertakuljetusvakuutuksella taas voidaan vakuuttaa yksittäinen tavarankuljetus.

Räätälöimme kuljetusvakuutuksen yrityksen tarpeita vastaavaksi.

Tutustu kuljetusvakuutuksiin