Tukkukauppa

Haluatko tarjouksen tukkukaupan vakuutuksista? Aloita tästä.

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta

Tiesitkö, että esimerkiksi tuotteen takaisinvetokustannukset voi vakuuttaa?


Me tunnemme tukkukaupan riskit

Tiesitkö sinä, että

  • tuotteiden takaisinvedot ovat lisääntyneet viime vuosina. Takaisinvetokustannukset voivat olla merkittäviä. Harva kuitenkaan tietää, että kustannukset voi vakuuttaa.

    Lue lisää Takaisinvetovakuutuksesta

  • tukkukaupan vaihto-omaisuus voi toimialasta riippuen kiinnostaa rikollisia suuresti. Kiinnitä erityistä huomiota suojeluohjevaatimusten täyttymiseen esim. viihde-elektroniikan, kultasepäntuotteiden ja tekstiilien tukkukaupassa. Noudata erityistä huolellisuutta lukituksen lisäksi myös ovien, ikkunoiden ja aukkojen (esim. ilmanvaihtoaukko) suojauksessa. Tapauskohtaisesti voimme myös edellyttää murtohälytysjärjestelmän asentamista.
  • tulipalo on ehdottomasti merkityksellisin toiminnan keskeytymisen aiheuttaja. Myymälän tai varaston tulipalo saattaa aiheuttaa myyntikatteen menetyksen yli puolen vuoden, jopa yli vuoden ajalta.

    Lue lisää Keskeytysvakuutuksesta

  • sähkökeskuksissa, joita ei ole lämpökuvattu, löydetään lähes poikkeuksetta ylikuumentumisia. Hetkellinenkin ylikuumentuminen saattaa vioittaa keskusta tai laitteita ja äärimmäisissä tapauksissa ylikuumentuminen johtaa tulipaloon. Lämpökuvaus on nopea ja edullinen tapa paikantaa sähkökeskusten ongelmat. Lämpökuvaajan raportin perusteella on helppo tehdä korjaustoimenpiteet kiireellisyysjärjestyksessä.

​​Kun haluat tietää miten tukkukaupan alan riskit vältetään, ota yhteyttä. ​​

Oletko perustamassa yritystä?

Siinä tapauksessa suosittelemme, että käyt tutustumassa uuteen sivustoon onnistuyrittäjänä.fi​, jonka olemme perustaneet yhdessä Nordean ja Varman kanssa. Sieltä saat hyvät ohjeet ja neuvot yrityksen perustamisen eri vaiheisiin.