Bilförsäkring

Bilförsäkringens pris och bonusar enkelt via nätet. Skräddarsy försäkringen enligt antalet körda kilometer och dina behov.

  • Prissättning enligt antalet körda kilometer

    Om du på årlig basis kör litet beaktas detta också i bilförsäkringens pris.

  • Lätt och behändig månatlig fakturering

    Hos If kan du betala dina fakturor i rentav 12 poster utan extra kostnader.

  • Få genast 80 % startbonus på helkasko

    Lägre pris på kollisionsskyddet tack vare rejäl startbonus.


If Bilförsäkring anpassas efter dina behov

Den bästa bilförsäkringen är dimensionerad så att den tjänar dina behov. Därför rekommenderar vi att du skräddarsyr Ifs bilförsäkring på basis av dina körkilometer samt dina behov och din livssituation.

Via webbutiken får du svar inom en minut på hur Ifs bonusar och samlingsrabatt påverkar bilförsäkringens pris. Foga en bekymmersfri helkasko- eller förmånlig delkaskoförsäkring till din trafikförsäkring, och se även priset på våra flexibla tilläggsskydd.

Finlands mest pålitliga försäkringsbolag

If är Finlands mest pålitliga försäkringsbolag, framgår det av Valitut Palats undersökning Luotetuin Merkki år 2021. Vi gör också i fortsättningen vårt bästa genom att erbjuda högklassig service, vara transparenta och ge nyttiga råd och tips som hjälper dig att vara rätt försäkrad.

Vi erbjuder råd och tips till alla som har försäkrat sitt fordon hos oss. När skadan är framme är det emellertid innehållet i din bilförsäkring som avgör om en ersättning kan betalas ut.

Läs om If Apu

Be om offert – Få bilförsäkringens pris 24/7

Istället för tillfälliga rabattpris på bilförsäkringen litar vi på en sakkunnig riskbedömning i vår prissättning. Som kund hos If betalar du därmed inte för rabatter för andra kunder.

Bilförsäkringens pris är betydligt lägre för de som kör mindre än för de personer som kör mest, eftersom ett högre antal körkilometer också ökar risken för skada enligt statistik. Genom aktsamhet i trafiken och skadefria år hos oss eller ett annat försäkringsbolag samlar du också bonuspoäng, vilket sänker bilförsäkringens pris rejält.

Jämför bilförsäkringar

Vad omfattar bilförsäkringen? Helkasko Delkasko Trafikförsäkring
Ingår Ingår Ingår
Ingår Ingår Ingår
Ingår Ingår Ingår inte
Ingår Ingår Ingår inte
Ingår Ingår Ingår inte
Ingår Ingår Ingår inte
Ingår Ingår Ingår inte
Ingår Ingår Ingår inte
Ingår Ingår inte Ingår inte
Ingår Ingår inte Ingår inte
Valbara tilläggsskydd Helkasko Delkasko Trafik
Ingår Ingår Ingår inte
Ingår Ingår inte Ingår inte
Ingår Ingår inte Ingår inte

I synnerhet på längre resor är det en lättnad att veta att det bara behövs ett enda telefonsamtal om jag har problem med bilen.

- Karin, en av våra kunder som lämnat respons om If i Trustpilot-tjänsten

Du får 15 % samlingsrabatt på premierna genom att samla dina försäkringar

Om du utöver kasko också köper en försäkring för hemmet från If, får du via If Förmånsprogram 15 % samlingsrabatt på alla dina försäkringar.