Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Artikkelit

  5 yleisintä harhaluuloa henkivakuutuksesta 

  Kokosimme viisi yleisintä harhaluuloa henkivakuutuksesta – tunnetko nämä suomalaisten parissa sitkeässä istuvat uskomukset?

  28.06.2022
 2. Neuvot ja vinkit

  Turvallisesti pulkkamäessä

  Pulkat, rattikelkat ja liukurit esiin, nyt lähdetään mäenlaskuun! Ota talteen parhaat vinkit turvalliseen pulkkamäkeen sekä näppärä muistilista, jonka avulla otat mukaasi kaiken tarvittavan.

 3. Neuvot ja vinkit

  Matkavakuutus lapselle ilman lisämaksua

  Ifin matkavakuutus on reilu perheille, sillä lapset ja lapsenlapset sisältyvät hintaan. Katso, mitä kaikkea etua kattavasta matkavakuutuksesta on lasten kanssa matkustaville.

 4. Neuvot ja vinkit

  Lapsivakuutuksen vaihtaminen toiseen vakuutusyhtiöön

  Oletko harkinnut lapsesi vakuutuksen vaihtamista toiseen yhtiöön? Syitä vaihtamiseen voivat olla esimerkiksi vakuutuksen hinta, halu keskittää asiointi tai vakuutuksen sisältö. Usein ajatellaan, että jos lapsi on sairastellut, ei hänen vakuutustaan kannata vaihtaa toiseen yhtiöön. Tämä ei kuitenkaan automaattisesti pidä paikkaansa - lue alta, miten lapsen vakuutuksen voi vaihtaa Ifiin!

  12.08.2021
 5. Artikkelit

  Perhe kasvaa – mikä elämässä muuttuu?

  Lasten syntymän tienoilla perheissä pohditaan usein muitakin suuria elämänmuutoksia. Muutetaanko isompaan kotiin? Vaihdetaanko auto turvallisempaan? Pitäisikö talous turvata sen varalta, jos vanhemmille käy jotain? Lue ifläisten ajatuksia, millaisia isoja päätöksiä tehtiin kun vauva tuli taloon!