Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Neuvot ja vinkit

  Lapsen siitepölyallergia ruotuun

  Siitepöly ja allergiakausi ovat monessa lapsiperheessä tuttu vieras jo maaliskuusta alkaen. Lue, mitkä ovat lasten siitepölyallergiaan yleisimmät kysymykset ja oireet sekä tutustu siihen, mitä vakuutus korvaa.

  12.04.2023
  Kukkaseppelpäiset lapset nauravat kukkaniityllä.
 2. Artikkelit

  Kuoleman hinta 

  Elämänvirta vie meitä usein kiivaasti eteenpäin, jolloin kuolema voi tuntua kaukaiselta. Mitä kuolema maksaa? Moni meistä ajattelee kuoleman hintaa, vasta kun läheinen on menehtynyt, ja kauniit surunvalittelut koristaneet kodin. Kokosimme sinulle tietoa, mitä kuolema maksaa ja miten voit varautua sen kustannuksiin.  

  26.01.2023
  Perhe katselee aavalle ulapalle
 3. Artikkelit

  5 yleisintä harhaluuloa henkivakuutuksesta 

  Kokosimme viisi yleisintä harhaluuloa henkivakuutuksesta – tunnetko nämä suomalaisten parissa sitkeässä istuvat uskomukset?

  28.06.2022
  Äiti ja lapsi osoittavat hellyyttä
 4. Neuvot ja vinkit

  Matkavakuutus lapselle ilman lisämaksua

  Ifin matkavakuutus on reilu perheille, sillä lapset ja lapsenlapset sisältyvät hintaan. Katso, mitä kaikkea etua kattavasta matkavakuutuksesta on lasten kanssa matkustaville.

  Isä ja lapsi rannalla
 5. Neuvot ja vinkit

  Lapsivakuutuksen vaihtaminen toiseen vakuutusyhtiöön

  Oletko harkinnut lapsesi vakuutuksen vaihtamista toiseen yhtiöön? Syitä vaihtamiseen voivat olla esimerkiksi vakuutuksen hinta, halu keskittää asiointi tai vakuutuksen sisältö. Usein ajatellaan, että jos lapsi on sairastellut, ei hänen vakuutustaan kannata vaihtaa toiseen yhtiöön. Tämä ei kuitenkaan automaattisesti pidä paikkaansa - lue alta, miten lapsen vakuutuksen voi vaihtaa Ifiin!

  12.08.2021