Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Neuvot ja vinkit

  Matkavakuutus lapselle ilman lisämaksua

  Ifin matkavakuutus on reilu perheille, sillä lapset ja lapsenlapset sisältyvät hintaan. Katso, mitä kaikkea etua kattavasta matkavakuutuksesta on lasten kanssa matkustaville.

 2. Neuvot ja vinkit

  Lapsivakuutuksen vaihtaminen toiseen vakuutusyhtiöön

  Oletko harkinnut lapsesi vakuutuksen vaihtamista toiseen yhtiöön? Syitä vaihtamiseen voivat olla esimerkiksi vakuutuksen hinta, halu keskittää asiointi tai vakuutuksen sisältö. Usein ajatellaan, että jos lapsi on sairastellut, ei hänen vakuutustaan kannata vaihtaa toiseen yhtiöön. Tämä ei kuitenkaan automaattisesti pidä paikkaansa - lue alta, miten lapsen vakuutuksen voi vaihtaa Ifiin!

  2021 / 08 / 12
 3. Artikkelit

  Perhe kasvaa – mikä elämässä muuttuu?

  Lasten syntymän tienoilla perheissä pohditaan usein muitakin suuria elämänmuutoksia. Muutetaanko isompaan kotiin? Vaihdetaanko auto turvallisempaan? Pitäisikö talous turvata sen varalta, jos vanhemmille käy jotain? Lue ifläisten ajatuksia, millaisia isoja päätöksiä tehtiin kun vauva tuli taloon!

 4. Artikkelit

  Vinkit isyysvapaalle

  Oletko jäämässä isyyslomalle? Ota rennosti ja nauti ainutlaatuisesta ajasta. Lue, millaisia vinkkejä isillä on.

 5. Artikkelit

  Vauvavuoden huolet

  Oman vauvan ensimmäinen vuosi on ihmeellistä aikaa, mutta usein siihen liittyy myös huolta ja pohdintaa. Itkeekö vauva liikaa? Mistä tietää, koska vauva pitää viedä lääkäriin? Lue lääkärin neuvot tavallisimpiin vauvavuoden huoliin.

  2019 / 05 / 21