Putkiasentajan vakuutukset

Putkiasentajalla kannattaa olla riittävä vakuutusturva, sillä asiakkaalle aiheutetusta vesivahingosta voi koitua yrityksellesi merkittäviä taloudellisia menetyksiä. Myös yrityksen työntekijät ja työkalut kannattaa vakuuttaa. 

Soita ja kysy lisää: 010 19 1500

Haluatko, että laskemme vakuutuksellesi hinnan tai tarvitsetko apua vakuutusten valintaan?

Varaa itsellesi sopiva aika, niin soitamme juuri silloin.

Asennusyrityksen vakuuttaminen

Yrityksen tarvitsemat vakuutukset riippuvat alasta, koosta ja toiminnasta. Osa on niin sanottuja perusvakuutuksia, jotka ovat joko välttämättömiä tai hyvä olla lähes kaikilla. Lue lisää asennusyrityksen ja -työn vakuuttamisesta.

Yrityksesi toiminta ja talous

Yrityksesi voi olla korvausvastuussa, jos ihmisille, omaisuudelle tai ympäristölle sattuu vahinko. 

  • Toiminnan vastuuvakuutus – Toiminnan vastuuvakuutus on putkiasentajan perusvakuutus. Se korvaa yrityksesi toiminnasta aiheutuneita henkilö- ja esinevahinkoja ja niihin suoraan liittyviä varallisuusvahinkoja. 
  • Oikeusturvavakuutus – Oikeusturvavakuutus korvaa riita-, rikos- ja hakemusasioista aiheutuneita asianajokuluja. 

Irtaimisto, koneet ja kalusto

Putkiasentajana olet usein riippuvainen työsuhdeautostasi sekä työkaluista, joita työssäsi käytät. Yrityksesi toiminta voi vaarantua myös, jos yrityksesi omaisuutta varastetaan. 

Sinä ja yrityksesi työntekijät

Mitä yrityksessäsi tapahtuu, jos sinä tai työntekijäsi sairastutte?

  • Työtapaturmavakuutus – Yrityksen lakisääteinen vakuutus, jolla vakuutat työntekijät töissä ja työmatkalla sattuneiden tapaturmien sekä ammattitautien varalta.
  • Yrittäjän tapaturmavakuutus – Vakuutus, jolla saat yrittäjänä itsellesi vastaavat korvausedut kuin työtapaturmavakuutus antaa työntekijöillesi. 
  • Terveysvakuutus – Terveysvakuutuksen avulla sinä ja työntekijäsi pääsette nopeasti hoitoon ja pitkät sairauspoissaolot vähenevät.  Terveysvakuutus sitouttaa myös työntekijöitäsi ja parantaa työyhteisön hyvinvointia.
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus – Vakuutus korvaa valintasi mukaan työntekijäsi vapaa-ajalla sattuneen tapaturman hoitokuluja tai voit laajentaa sen vastaamaan työtapaturmavakuutuksen korvausetuuksia. 

Onko vakuuttaminen edelleen vaikeaa? Testaa pikaopasta!

Soita meille tai vastaa muutamaan helppoon kysymykseen ja kartoita yrityksesi vakuutustarpeet muutamassa minuutissa.

Soita ja kysy lisää: 010 19 1500

Siirry pikaoppaaseen

Vinkkejä ja neuvoja putkiasentajalle