Vakuutukset maalarille

Maalarin työssä on asioita, jotka on otettava huomioon, kun hankit yrityksellesi vakuutuksia. Me voimme auttaa sinua valitsemaan maalausliikkeellesi sopivat vakuutukset. Kokosimme myös käyttöösi maalarille sopivia neuvoja ja vakuutusvinkkejä.  

  • Vakuutukset toimialasi vaatimuksiin
  • Jos jotain sattuu, saat nopeasti apua
  • Kattava vakuutussuoja yrityksellesi

Haluatko, että laskemme vakuutuksellesi hinnan tai tarvitsetko apua vakuutusten valintaan?

Varaa itsellesi sopiva aika, niin soitamme juuri silloin.

Maalausalan yrityksen vakuuttaminen

Yrityksen tarvitsemat vakuutukset riippuvat alasta, koosta ja toiminnasta. Osa on niin sanottuja perusvakuutuksia, jotka ovat joko välttämättömiä tai hyvä olla lähes kaikilla. Lue lisää maalausalan yrityksen ja yrittäjän vakuutuksista.

Yrityksesi toiminta ja talous

Yrityksesi voi olla korvausvastuussa, jos ihmisille, omaisuudelle tai ympäristölle sattuu vahinko. 

  • Toiminnan vastuuvakuutus – Toiminnan vastuuvakuutus korvaa yrityksesi toiminnasta aiheutuneita henkilö- ja esinevahinkoja ja niihin suoraan liittyviä varallisuusvahinkoja.  Toiminnan vastuuvakuutus on maalarin perusvakuutus. 
  • Oikeusturvavakuutus – Oikeusturvavakuutus korvaa riita-, rikos- ja hakemusasioista aiheutuneita asianajokuluja. 

Irtaimisto, koneet ja kalusto

Maalarina voit olla riippuvainen työsuhdeautostasi sekä työkaluista, joita työssäsi käytät. Yrityksesi toiminta voi vaarantua myös, jos yrityksesi omaisuutta varastetaan. 

Sinä ja yrityksesi työntekijät

Mitä maalausliikkeessäsi tapahtuu, jos sinä tai työntekijäsi sairastutte?

  • Työtapaturmavakuutus – Yrityksen lakisääteinen vakuutus, jolla vakuutat työntekijät töissä ja työmatkalla sattuneiden tapaturmien sekä ammattitautien varalta.
  • Yrittäjän tapaturmavakuutus – Vakuutus, jolla saat yrittäjänä itsellesi vastaavat korvausedut kuin työtapaturmavakuutus antaa työntekijöillesi. 
  • Terveysvakuutus – Terveysvakuutuksen avulla sinä ja työntekijäsi pääsette nopeasti hoitoon ja pitkät sairauspoissaolot vähenevät.  Terveysvakuutus sitouttaa myös työntekijöitäsi ja parantaa työyhteisön hyvinvointia.
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus – Vakuutus korvaa valintasi mukaan työntekijäsi vapaa-ajalla sattuneen tapaturman hoitokuluja tai voit laajentaa sen vastaamaan työtapaturmavakuutuksen korvausetuuksia. 

Kuinka paljon sairauspoissaolo maksaa ?

Maalatessa voi sattua ja tapahtua kaikenlaista. Voit vaikka astua harhaan maalaustelineiltä, kun olet maalaamassa korkeaa tilaa. Tiesitkö, että yksi sairauspäivä maksaa yhtä paljon kuin terveysvakuutus yhdelle työntekijälle koko vuodeksi.

Testaa sairauspoissaololaskintamme ja arvoi kustannuksia, jotka aiheutuvat yrityksellesi tapaturma- ja sairauspoissaoloista.

Laske sairauspoissaolon hinta

Vinkkejä ja neuvoja maalarille