Näin käytät Syöpävakuutusta

Syöpävakuutus on syövän diagnisointiin, hoitoon ja työkyvyn tukemiseen kehitetty palvelukokonaisuus. Näin käytät vakuutusta.

Soita Docrateelle Lue vakuutuksesta

Syöpävakuutus henkilöstölle

Syöpävakuutus on syövän diagnisointiin, hoitoon ja työkyvyn tukemiseen kehitetty palvelukokonaisuus. Vakuutus koostuu 10.000 euron hoitokulukorvauksesta ja 50.000 tai 70.000 euron kertakorvauksesta. Kumppanimme Docrates Syöpäsairaala mahdollistaa nopean diagnoosin saannin ja korkeatasoisen hoidon yksityissairaalassa.

 • 1 Syöpäepäily

  Jos sinulla epäillään syöpää, ota yhteyttä Docrates Syöpäsairaalaan numeroon 010 773 2000 ja kerro, että sinulla on If Syöpävakuutus.

 • 2 Ajanvaraus

  Kokenut sairaanhoitaja kartoittaa taustatilanteesi ja varaa sinulle ajan ensikäynnille.

 • 3 Lääkärillä

  Käyt lääkärillä ja tutkimuksissa. Docrates laskuttaa kulut suoraan Ifiltä.

 • 4 Hoitosuunnitelma

  Jos sinulla diagnosoidaan syöpä, Docrates laatii sinulle hoitosuunnitelman ja lähettää Ifille tarvittavat tiedot korvauspäätöksen tekoa varten.

 • 5 Hoidot alkavat

  Syöpähoidot käynnistyvät viiveettä. Voit keskittyä terveyteesi eikä sinun tarvitse kantaa huolta vakuutusasioista.

 • 6 Hoitokulut

  Hoidot laskutetaan suoraan Ifiltä hoitokulukorvausten enimmäismäärään (10.000 euroa) saakka. Lisäksi voit käyttää hoidon rahoittamiseen vakuutuksesta maksettua kertakorvaussummaa (50.000 tai 70.000).

 • Mikä yrityksen syöpävakuutus?

  Ifin Syöpävakuutus on Suomessa ainutlaatuinen vakuutuksen ja terveyspalvelun kattava kokonaisuus, jonka yritys voi tarjota henkilöstölleen syöpäriskiin varautumiseksi. Syöpävakuutus on henkilöstön arvostama etu, joka sitouttaa työntekijöitä ja parantaa hyvinvointia.

  If Syöpävakuutus
 • Me autamme

  Kaipaatko apua? Tarvitessasi lisätietoa korvausten hakemisesta tai syöpävakuutuksen käytöstä voit ottaa yhteyttä yrityksen korvauspalveluun, puh. 010 19 16 00 (ma-pe klo 8-17). Me autamme!

  Soita meille
 • Julkinen terveydenhuolto

  Voit halutessasi valita hoitopaikaksesi Docrates Syöpäsairaalan sijaan julkisen terveydenhuollon toimipaikan jolloin sinun tulee maksaa syöpäsairauden hoidosta aiheutuneet kulut ensin itse ja hakea jälkeenpäin korvauksia osoitteessa if.fi/henkilovahinko. 

  Hae korvausta itse