Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Neuvot ja vinkit

  Varaudu tulvaan ja vältä vahingot

  Kun koti tai mökki sijaitsee tulva-alueella, voi hyvin tulvaan valmistautumalla välttyä monelta harmilta ja jopa hintavalta vahingolta. Lue vinkit tulvasesonkiin ja oman kiinteistön varjeluun, kun tulva lähestyy.

  Poika seisoo tulvivalla pellolla kumisaappaissa
 2. Neuvot ja vinkit

  Putket jäässä? Estä jäätyneet putket ja sulata turvallisesti

   Talven paukkupakkaset voivat jäädyttää kodin tai mökin putket. Lue, miten voit estää putkien jäätymisen, miten valmistella kiinteistö talven paukkupakkasiin ja miten toimia, jos putket ovat jäässä. 

  Mökki seisoo lumisessa maisemassa
 3. Blogi

  Myrskyt ja muut sääilmiöt: milloin vakuutus auttaa?

  Alkusyksyn aikana Suomeen on saatu voimakkaita tuulia ja sateita. Ilmastonmuutoksen myötä erilaisten sääilmiöiden ennakoidaan lisääntyvän. Ifin omaisuusvakuutuksista vastaava johtaja Oskar Storsjö kertoo, millä tavoin vakuutukset korvaavat luonnonilmiöiden aiheuttamia vahinkoja.

  Oskar Storsjö, Ifin omaisuusvakuutuksista vastaava johtaja 09.10.2023
  Navetan katon päälle kaatunut puu
 4. Neuvot ja vinkit

  Varaudu myrskyyn

  Onko kotiseuduillesi luvattu myrskyä, kovaa tuulta ja kenkkua säätä? Näin varaudut myrskyn tuloon ja varmistat, että kotisi on valmis myrskytuuleen ja rankkasateeseen.

  Mies kävelee lumimyrskyssä
 5. Neuvot ja vinkit

  Mökki talvikuntoon

  Hei hei, mökkikesä, tervetuloa syksy! Kun mökkitien ruska tekee tilaa roudalle, on hyvä toivottaa talvi tervetulleeksi ajan kanssa. Älä kiirehdi, vaan tunnustele ympäristöäsi ja käy mökkisi läpi huolella. Alla olevien vinkkien avulla mökkisi säilyy turvattuna myös pitkän talven ylitse.

  Punainen mökki syysmaisemassa