Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Blogi

  Myrskyt ja muut sääilmiöt: milloin vakuutus auttaa?

  Alkusyksyn aikana Suomeen on saatu voimakkaita tuulia ja sateita. Ilmastonmuutoksen myötä erilaisten sääilmiöiden ennakoidaan lisääntyvän. Ifin omaisuusvakuutuksista vastaava johtaja Oskar Storsjö kertoo, millä tavoin vakuutukset korvaavat luonnonilmiöiden aiheuttamia vahinkoja.

  Oskar Storsjö, Ifin omaisuusvakuutuksista vastaava johtaja 09.10.2023
  Navetan katon päälle kaatunut puu
 2. Neuvot ja vinkit

  Varaudu myrskyyn

  Onko kotiseuduillesi luvattu myrskyä, kovaa tuulta ja kenkkua säätä? Näin varaudut myrskyn tuloon ja varmistat, että kotisi on valmis myrskytuuleen ja rankkasateeseen.

  Mies kävelee lumimyrskyssä
 3. Neuvot ja vinkit

  Putket jäässä? Estä jäätyneet putket ja sulata turvallisesti

   Talven paukkupakkaset voivat saada vahinkoa aikaan omakotitalon tai kesämökin putkissa. Oikea valmistautuminen ennen pakkasia vie jo pitkälle, mutta jos pakkaset yllättävät ja vesiputket jäätyvät, toimimalla oikein voit auttaa välttämään vesivahingon.

  Mökki seisoo lumisessa maisemassa
 4. Neuvot ja vinkit

  Mökki talvikuntoon

  Hei hei, mökkikesä, tervetuloa syksy! Kun mökkitien ruska tekee tilaa roudalle, on hyvä toivottaa talvi tervetulleeksi ajan kanssa. Älä kiirehdi, vaan tunnustele ympäristöäsi ja käy mökkisi läpi huolella. Alla olevien vinkkien avulla mökkisi säilyy turvattuna myös pitkän talven ylitse.

  Punainen mökki syysmaisemassa
 5. Neuvot ja vinkit

  Haaveiletko omasta mökistä?

  Oma piha, laituri ja soutuvene. Mökkeily on suomalaisilla verissä ja koronan myötä suosio on vain kasvanut. Mökkikaupoille ei kuitenkaan kannata lähteä valmistautumatta. Näillä asiantuntijoiden ja uusien mökinomistajien vinkeillä varmistat, että mökki on sekä mieluinen että kannattava ostos. Lue, mitä kannattaa tarkistaa ja kysyä kun ostaa mökin!