Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Neuvot ja vinkit

  Korona ja vakuutukset

  Oletko lähdössä matkalle ja mietitkö, miten korona vaikuttaa matkantekoon? Uutta: lisäturvaa karanteenista aiheutuviin kustannuksiin Miten matkavakuutuksesi korvaa koronaan sairastumisesta tai karanteenista johtuvia kuluja? Tutustu myös, mitä sairausvakuutuksemme korvaa koronatilanteissa . 

 2. Neuvot ja vinkit

  Matkavakuutus lapselle ilman lisämaksua

  Ifin matkavakuutus on reilu perheille, sillä lapset ja lapsenlapset sisältyvät hintaan. Katso, mitä kaikkea etua kattavasta matkavakuutuksesta on lasten kanssa matkustaville.

 3. Neuvot ja vinkit

  Matkailijan muistilista - mitä matkalle mukaan?

  Matka kiikarissa ja mietit, mitä pakata mukaan? Lue, mitkä asiat kannattaa hoitaa kuntoon ennen kuin lentokone kiihdyttää kohti seikkailuja.

 4. Neuvot ja vinkit

  Matkavakuutus ja raskaus 

  Matkustaminen raskaana onnistuu mainiosti, kunhan ajoitat reissun fiksusti ja otat huomioon mahdolliset riskitekijät. Matkavakuutuksesta on hyötyä myös raskaana, jos tarvitset raskauden takia lääkäriä ulkomailla. Lue, mitä vakuutus korvaa raskaana matkustaessa.

  30.11.2021
 5. Neuvot ja vinkit

  Sairastumisen kustannukset ulkomailla

  Tiedätkö, mitä maksaa lääkärikäynti Turkissa, ambulanssikyyti rinteestä sairaalaan Sveitsissä tai kotiinkuljetus Thaimaasta Suomeen? Karttapalvelustamme löydät esimerkkihintoja sairastumisen kustannuksista suosituimmissa lomakohteissa.