Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Neuvot ja vinkit

  Parhaat vinkit veneilyyn

  Kokosimme hyödylliset vinkit veneilyyn merikarhuille, seiloreille ja aavasta ulapasta haaveileville. Pidetään toisistamme huolta vesillä ja veneet tikissä ympäri vuoden.

 2. Neuvot ja vinkit

  Veneilykurssista 10 % etu venevakuutukseen

  Pidämme tärkeänä, että mahdollisimman moni veneilijä hallitsee vesillä liikkumisen säännöt ja käytännöt. Siksi tarjoamme 10 % alennuksen venevakuutuksesta, kun sinulla on veneilytutkinto osoituksena vähintään perustason veneily- tai navigaatiokurssilla opituista taidoista.

 3. Neuvot ja vinkit

  Veneen rekisteröinti

  Mikäli veneesi on vähintään 5,5 metriä pitkä tai siinä on yli 20 hevosvoiman moottori, siitä kuuluu olla ajankohtaiset tiedot Traficomin venerekisterissä. Muutoksista on helppo ilmoittaa sähköisesti esimerkiksi omistajan tai moottorin vaihtuessa.

  24.01.2020
 4. Neuvot ja vinkit

  Veneen pakolliset varusteet

  Ennen kuin suuntaat vesille, tarkista, että vene on kunnossa ja että mukana on kaikki tarpeellinen. Katso listasta, mitä tarvitset mukaan venereissulle. Yksi tärkein hankinta on tietysti venevakuutus.

 5. Neuvot ja vinkit

  Veneen katsastus

  Veneen katsastaminen ei ole pakollista, mutta se kannattaa. Ifin venevakuutuksesta saat katsastuksen ansiosta 10 % alennuksen. Lue lisää, miksi vene on järkevä katsastaa!