Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Neuvot ja vinkit

  Näin lasket veneen vesille

  Vilkaise käytännön vinkit veneen kevätkunnostukseen ja vesillelaskuun, niin veneilykauden avaus sujuu mutkitta. Laita myös venevakuutus ajoissa kuntoon.

 2. Neuvot ja vinkit

  Veneen pakolliset varusteet

  Ennen kuin suuntaat vesille, tarkista, että vene on kunnossa ja että mukana on kaikki tarpeellinen. Katso listasta, mitä tarvitset mukaan venereissulle. Yksi tärkein hankinta on tietysti venevakuutus.

 3. Neuvot ja vinkit

  Parhaat vinkit veneilyyn

  Kokosimme hyödylliset vinkit veneilyyn merikarhuille, seiloreille ja aavasta ulapasta haaveileville. Pidetään toisistamme huolta vesillä ja veneet tikissä ympäri vuoden.

  Kokenut veneilijä pitelee kiikareita
 4. Neuvot ja vinkit

  Veneilykurssista 10 % etu venevakuutukseen

  Pidämme tärkeänä, että mahdollisimman moni veneilijä hallitsee vesillä liikkumisen säännöt ja käytännöt. Siksi tarjoamme 10 % alennuksen venevakuutuksesta, kun sinulla on veneilytutkinto osoituksena vähintään perustason veneily- tai navigaatiokurssilla opituista taidoista.

  Nuori nainen satamassa, taustalla purjeveneitä.
 5. Neuvot ja vinkit

  Veneen rekisteröinti

  Mikäli veneesi on vähintään 5,5 metriä pitkä tai siinä on yli 20 hevosvoiman moottori, siitä kuuluu olla ajankohtaiset tiedot Traficomin venerekisterissä. Muutoksista on helppo ilmoittaa sähköisesti esimerkiksi omistajan tai moottorin vaihtuessa.

  24.01.2020
  Laiturilla seisova mies pitelee venettä köydessä.