Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Neuvot ja vinkit

  Veneen pakolliset varusteet

  Ennen kuin suuntaat vesille, tarkista, että vene on kunnossa ja että mukana on kaikki tarpeellinen. Katso listasta, mitä tarvitset mukaan venereissulle. Yksi tärkein hankinta on tietysti venevakuutus.

 2. Artikkelit

  Hirvi- ja peurakolarit

  Hirvieläinkolarien määrä on jo kahtena vuotena peräkkäin laskenut. Ifin asiantuntijat neuvovat hiljentämään vauhtia erityisesti keväällä ja metsästyskauden alkaessa. Lue uusista tilastoista ja miten voit välttää peura-, kauris - ja hirvikolarit. 

 3. Blogi

  Miksi oikeusturvavakuutus on tärkeä nuorille ja opiskelijoille? 

  Omaisuusvakuutusten vakuutuspäällikkö Ismo Ruokoselkä kertoo blogissa, miten nuoret hyötyvät oikeusturvavakuutuksesta. Moni ottaa sen kuitenkin liian myöhään, lue milloin se pitää olla voimassa.

  Ismo Ruokoselkä, omaisuusvakuutusten vakuutuspäällikkö 03.08.2023
  Ifin omaisuusvakuutusten vakuutuspäällikkö Ismo Ruokoselkä
 4. Neuvot ja vinkit

  Estä pyörävarkaus – lukitse pyöräsi

  Paras tapa estää pyörävarkaus on lukita pyörä ja viedä se sisätiloihin suojaan. Lue loputkin vinkkimme siihen, miten pidät pyörävarkaat loitolla ja pyöräsi turvassa.

  Nainen lukitsee polkupyörää
 5. Blogi

  Kotiavaimen piilottaminen omalle pihalle on riski varkaudelle – lue vinkit avainturvallisuuteen

  Abloyn tutkimus kertoo, että hätkähdyttävän suuri osa suomalaisista piilottaa vara-avaimia oman kodin lähistölle. Mikäli murto tapahtuu löydetyllä avaimella, voi se vähentää kotivakuutuksen korvausta.

  Ifin tuotepäällikkö Jussi Lindström sekä Abloy Oy:n kodinturvan asiantuntija ja Yale-tuotepäällikkö Markku Ryynänen 07.06.2023
  Ifin omaisuusvakuutusten tuotepäällikkö Jussi Lindroos