Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Artikkelit

  Koiranpennun hoito

  Koiranpentu kehittyy ensimmäisen elinvuotensa aikana avuttomasta nyytistä uteliaaksi nuoreksi koiraksi. Tutustu infopakettiin koiranpennun hoidosta sen eri ikäkausina. 

  Pikkukoira sylissä
 2. Blogi

  Vanhemmat entistä enemmän pois töistä sairaiden lasten vuoksi

  Äideistä joka neljäs on ollut sairaan lapsen kanssa kotona yli kymmenen päivää viimeisen vuoden aikana. Isistä osuus on vain seitsemän prosenttia.

  Piia Kononen, henkilövakuutusten tuotepäällikkö 01.03.2023
 3. Artikkelit

  Kuoleman hinta 

  Elämänvirta vie meitä usein kiivaasti eteenpäin, jolloin kuolema voi tuntua kaukaiselta. Mitä kuolema maksaa? Moni meistä ajattelee kuoleman hintaa, vasta kun läheinen on menehtynyt, ja kauniit surunvalittelut koristaneet kodin. Kokosimme sinulle tietoa, mitä kuolema maksaa ja miten voit varautua sen kustannuksiin.  

  26.01.2023
  Perhe katselee aavalle ulapalle
 4. Artikkelit

  3 syytä hankkia henkivakuutus jo nuorena

  Joskus puurontuoksuinen arki horjuu yllättäen ja isosti, kun perheen toinen aikuinen menehtyy. Silloin oma tai perheen tulotaso voi romahtaa ja edessä voi olla vaikkapa muutto tutusta kodista. Lue miksi henkivakuutus kannattaa hankkia jo nuorena, jotta olet varautunut elämän yllättäviin tyrskyihin.

  25.01.2023
  Äiti suukottaa vauvaansa
 5. Artikkelit

  Miten vakava sairastuminen vaikuttaisi talouteesi?

  Tiedätkö, miten pitkä sairausloma ja työkyvyttömyys vaikuttaisivat toimeentuloosi? Mitä sinun kohdallasi tarkoittaisi, jos ansiosi tippuvat puoleen totutusta? Ifistä löydät vakuutukset, jotka turvaavat talouttasi elämäsi vaikeissa kohdissa.

  28.09.2022
  Hiukseton nainen ja lapsi halaavat