Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Neuvot ja vinkit

  10 vinkkiä rinteeseen ja ladulle

  Katso kymmenen parasta vinkkiä, joiden avulla vältät vahingot ja voit keskittyä pitämään hauskaa talven hiihto- ja laskettelureissuilla. Lue myös, missä tilanteissa matkavakuutus on apunasi, jos reissun aikana sattuu vahinko.

 2. Neuvot ja vinkit

  Korona ja vakuutukset

  Oletko lähdössä matkalle ja mietitkö, miten korona vaikuttaa matkantekoon? Uutta: lisäturvaa karanteenista aiheutuviin kustannuksiin Miten matkavakuutuksesi korvaa koronaan sairastumisesta tai karanteenista johtuvia kuluja? Tutustu myös, mitä sairausvakuutuksemme korvaa koronatilanteissa . 

 3. Neuvot ja vinkit

  Tunnelmoi turvallisesti jouluna

  Elävä tuli on mukava tunnelmanluoja pimeään vuodenaikaan. If testasi ja tutki, mitä tulee ottaa huomioon kynttilälyhtyjä käytettäessä. Kynttilöillä ja lyhdyillä tunnelmointi on turvallista, kun perehdyt käyttöohjeisiin, kiinnität huomiota sijoitteluun ja poltat kynttilöitä valvotusti. Kun tunnelmoit, tunnelmoi turvallisesti. 

 4. Neuvot ja vinkit

  Parhaat vinkit veneilyyn

  Kokosimme hyödylliset veneilyvinkit merikarhuille, seiloreille ja aavasta ulapasta haaveileville. Pidetään toisistamme huolta vesillä ja veneet tikissä ympäri vuoden.

 5. Artikkelit

  Eero Ettala on rajansa tunteva rämäpää

  Lumilautailija Eero Ettala tunnetaan huimista temppuvideoistaan sekä menestyksekkäästä kilpaurastaan. Katsojalle temput näyttävät hurjilta ja vaarallisilta, jota ne toki ovatkin, mutta kulisseissa tapahtuu paljon riskien kartoittamista. ”Eka vakuutus on se, että mietit mitä teet ja toinen vakuutus auttaa sitten, jos jotain menee silti pieleen.”

  20.05.2021