Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Neuvot ja vinkit

  Näin lasket veneen vesille

  Vilkaise käytännön vinkit veneen kevätkunnostukseen ja vesillelaskuun, niin veneilykauden avaus sujuu mutkitta. Laita myös venevakuutus ajoissa kuntoon.

 2. Neuvot ja vinkit

  Veneen pakolliset varusteet

  Ennen kuin suuntaat vesille, tarkista, että vene on kunnossa ja että mukana on kaikki tarpeellinen. Katso listasta, mitä tarvitset mukaan venereissulle. Yksi tärkein hankinta on tietysti venevakuutus.

 3. Artikkelit

  Hirvi- ja peurakolarit

  Hirvieläinkolarien määrä on jo kahtena vuotena peräkkäin laskenut. Ifin asiantuntijat neuvovat hiljentämään vauhtia erityisesti keväällä ja metsästyskauden alkaessa. Lue uusista tilastoista ja miten voit välttää peura-, kauris - ja hirvikolarit. 

 4. Neuvot ja vinkit

  Luteiden tunnistaminen ja hävitys: toimi näin

  Luteet eli lutikat yleistyvät aina kun matkustaminen lisääntyy. Lue, miten luteet ja vakuutus istuvat yhteen, miten luteen tunnistaa ja miten toimia, jos kutsumattomia lutikkavieraita on löytänyt kotiisi.

  Lutikka eli lude lähikuvassa
 5. Neuvot ja vinkit

  Koiralle vaaralliset ruoka-aineet

  Koiratkin haluavat joskus herkutella. Koirien käsitys herkuista on kuitenkin erilainen kuin ihmisillä, ja moni herkku on suorastaan vaarallista koirille. Tällä sivulla kerromme koirien vaarallisista ruoka-aineista ja mistä saat avun, jos koirasi on syönyt sopimatonta. 

  Tyttö leikkii koiran kanssa joulukuusen juurella