Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Neuvot ja vinkit

  Korona ja vakuutukset

  Oletko lähdössä matkalle ja mietitkö, miten korona vaikuttaa matkantekoon? Lue usein kysytyt kysymykset , miten matkavakuutuksesi korvaa koronaan sairastumisesta tai karanteenista johtuvia kuluja. Tutustu myös, mitä sairauskuluvakuutuksemme korvaa koronatilanteissa. 

 2. Neuvot ja vinkit

  Parhaat vinkit veneilyyn

  Kokosimme hyödylliset veneilyvinkit merikarhuille, seiloreille ja aavasta ulapasta haaveileville. Pidetään toisistamme huolta vesillä ja veneet tikissä ympäri vuoden.

 3. Neuvot ja vinkit

  Näin estät asuntomurrot

  Suomessa tehdään tuhansia asuntomurtoja vuosittain. Lue, miten sinä voit suojella kotiasi!

 4. Artikkelit

  Eero Ettala on rajansa tunteva rämäpää

  Lumilautailija Eero Ettala tunnetaan huimista temppuvideoistaan sekä menestyksekkäästä kilpaurastaan. Katsojalle temput näyttävät hurjilta ja vaarallisilta, jota ne toki ovatkin, mutta kulisseissa tapahtuu paljon riskien kartoittamista. ”Eka vakuutus on se, että mietit mitä teet ja toinen vakuutus auttaa sitten, jos jotain menee silti pieleen.”

  2021 / 05 / 20
 5. Neuvot ja vinkit

  Haaveiletko omasta mökistä?

  Oma piha, laituri ja soutuvene. Mökkeily on suomalaisilla verissä ja koronan myötä suosio on vain kasvanut. Mökkikaupoille ei kuitenkaan kannata lähteä valmistautumatta. Näillä asiantuntijoiden ja uusien mökinomistajien vinkeillä varmistat, että mökki on sekä mieluinen että kannattava ostos. Lue, mitä kannattaa tarkistaa ja kysyä kun ostaa mökin!

  2021 / 05 / 03