Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Artikkelit

  Hirvi- ja peurakolarit

  Hirvieläinkolarien määrä on jo kahtena vuotena peräkkäin laskenut. Ifin asiantuntijat neuvovat hiljentämään vauhtia erityisesti keväällä ja metsästyskauden alkaessa. Lue uusista tilastoista ja miten voit välttää peura-, kauris - ja hirvikolarit. 

 2. Artikkelit

  Auto Ruotsista

  Auto Ruotsista houkuttelee, sillä käytettyjen autojen markkinat ovat siellä laajemmat ja varustelutaso yleensä parempi. Lue artikkelistamme mitä sinun tulee tietää kun suunnittelet auton tuomista Ruotsista. 

  Nainen ja mies hierovat autokauppoja Ruotsissa.
 3. Artikkelit

  Auto Saksasta

  Auto Saksasta on houkutellut suomalaisia jo vuosikausia. Tuontiauto saksasta voi kannattaa, sillä automarkkinat ovat siellä laajemmat ja hinnat edullisempia. Auto Saksasta vaatii kuitenkin perehtymistä, jotta voit minimoida riskit.

  Mies on hakenut auton Saksasta ja ajaa sillä kotiin
 4. Artikkelit

  10 väitettä sähköautoista 

  Sähköautojen kysyntä käy nyt kuumana, ja moni pyörittelee mielessään sähköauton hyviä ja huonoja puolia. Lue 10 väitettä ja faktaa sähköautojen vahvuuksista ja heikkouksista vuonna 2023.

  Mies lataa sähköautoaan
 5. Artikkelit

  Sähköautoilu koukuttaa

  Sähköautoilijat ovat poikkeuksellisen tyytyväisiä valintaansa: 98 % heistä suosittelisi sähköautoilua tuttavalleen.  Selvitimme sähköautoasiakkaidemme mietteitä kyselytutkimuksella. 

  08.08.2023