If Kuljetusyrittäjä

Anna meille muutama tieto yrityksestäsi. Otamme sinuun yhteyttä.

Uusi If Kuljetusyrittäjä –vakuutuspaketti kattaa kaikki kuljetusyrityksen vakuutustarpeet ja huomioi hinnoittelussa jopa yrityksen autoilla ajettavat kilometrimäärät.


  • Täyskasko korvaa normaalia laajemmin.

  • If Kilometrietu palkitsee vähän ajavia yritysasiakkaitamme.

  • Tiekuljetusvakuutus on normaalia kattavampi.

Vakuutuspaketti kuljetusyrittäjän tarpeisiin

Tämä kaikki yhdessä vakuutuspaketissa:

Autovakuutus

Vapaaehtoinen moottoriajoneuvovakuutus korvaa omalle ajoneuvolle sattuneita äkillisiä ja ennalta arvaamattomia vahinkoja. Vapaaehtoinen vakuutus on voimassa kaikkialla Euroopassa. Täyskaskoon sisältyy myös ulkomaan vastuuvakuutus, joka tuo lisäturvaa esim. Venäjällä. Normaalit lisälaitteet sisältyvät vakuutukseen ilman lisämaksua. Vakuutuksen kohteena olevan kuorma-auton Täyskaskosta korvataan kuorma-auton nosturin kuormauksen tai purun yhteydessä rungolle, lavalle, ohjaamolle tai nosturille itselleen aiheuttama äkillinen ja ennalta arvaamaton omaisuusvahinko.

Tiekuljetusvastuuvakuutus

If Kuljetusyrittäjään sisältyvä edullinen tiekuljetusvastuuvakuutus​ on normaalia laajempi. Siihen sisältyy ilman lisäveloitusta muun muassa lastin siirto toiseen ajoneuvoon tieliikenneonnettomuuden yhteydessä.

Vastuuvakuutus

If Kuljetusyrittäjä sisältää If Toiminnanvastuuvakuutuksen, joka korvaa vakuutuksenottajan aiheuttamia esine- ja henkilövahinkoja. Vakuutukseen voidaan tarvittaessa liittää myös taakkavastuuvakuutus edulliseen lisähintaan.

Henkilövakuutukset

Lakisääteistä tapaturmavakuutusturvaa kannattaa täydentää muilla henkilövakuutuksilla. Ottamalla If Henkilöstön Sairaanhoitovakuutuksen hoitoon pääsyajat lyhenevät ja töihin paluu nopeutuu.


Lisäedut

Mitä vähemmän ajat, sitä enemmän hyödyt

If Kilometrietu on ainutlaatuinen uusi autovakuutus, jolla palkitsemme vähän ajavia yritysasiakkaitamme. Kun autolla ajetaan vähän, onnettomuusriski pienenee. Samalla rasitat vähemmän ympäristöä. Kilometriedun saat ainoastaan Ifin yritysajoneuvoasiakkaana kaikille henkilö- ja pakettiautoille, takseille, kuorma- sekä linja-autoille. ​