Yhdessä vaikutamme ihmisten elämään

Meillä Ifissä olet muutakin kuin vain piinkova ammattilainen. Uskomme, että antamillamme neuvoilla, valinnoilla ja ratkaisuilla on syvempi merkitys – annamme ihmisille varmuutta huomista varten.

Me tarvitsemme sinua! Ja niin tarvitsevat myös yritykset, kodinomistajat ja aktiiviset harrastajat.

Olemme paljon enemmän kuin taitavia vakuutusasiantuntijoita, IT-eksperttejä tai korvausneuvojia. Olemme rinnalla, kun aloittava yrittäjä toteuttaa unelmansa, kun kodin avaimet vaihtavat omistajaa, tai kun pakkaat laukkusi seuraavaa matkaa varten. Seisomme asiakkaidemme rinnalla ja varmistamme, että he ovat oikein vakuutettuja sekä elämää mullistavissa tapahtumissa että ihan arkipäiväisissä tilanteissa. Olemme aidosti ylpeitä omasta tarkoituksestamme:

Annamme ihmisille varmuutta huomista varten.

Katso video tarkoituksestamme

Martin

Korvausneuvoja

"Pitääksemme asiakkaamme tyytyväisinä, meidän on autettava heitä koko prosessin ajan. Heidän tulee voida tuntea, että olemme heidän rinnallaan alusta loppuun."

Lue haastattelu

Sahar

Ohjelmistosuunnittelija

"Käytössämme olevan teknologian moninaisuus on vaikuttavaa. Näen itseni kuin teknisenä tutkimusmatkailijana ja Ifissä saan todella mahdollisuuden kokeilla uusia alustoja, koodauskieliä ja ohjelmistokehitystyökaluja."

Lue haastattelu
Tech that matters

David 

Vakuutusneuvoja

"Ennen kuin alat työskennellä täällä, on vaikea käsittää, miten hieno ilmapiiri tiimissä on. Se on todella ihmeellistä, sanoo David. Kaikki ovat avuliaita ja uudet työntekijät saavat kannustusta ja tukea kokeneemmilta kollegoilta."

Lue haastattelu