Hei opiskelija!

Opiskelijana olet tärkeä osa Ifin tulevaisuutta potentiaalisena työntekijänä, kehittäjänä ja asiantuntijana.

Liittyisitkö joukkoomme?

If tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen monipuolisissa tehtävissä. Moni nykyinen ifläinen on aikanaan aloittanut kesätöissä, työharjoittelussa tai osa-aikaisena opintojen ohella.

Syyksi pitkään meillä eri tehtävissä viihtyneet vastaavat usein, että heidät on haastettu talon sisällä aina uudelleen. Saamme usein palautetta myös kattavasta perehdytyksestä ja kehittymisen tukemisesta, mukavia työkavereita ja positiivista ilmapiiriä tietenkään unohtamatta.

Ifissä työskentelee ammattilaisia hyvin moninaisista koulutustaustoilla, kuten esimerkiksi insinöörejä, matemaatikkoja, ekonomeja, lakimiehiä, lääkäreitä ja yhteiskuntatieteilijöitä.

Kesätyöt

Vuoden 2022 kesätyöpaikkojen haku alkaa tammikuun alkupuolella ja jatkuu helmikuun loppuun. Kesätyöpaikat löydät Avoimet työpaikat -osiosta.

Vuosittain Ifissä työskentelee yhteensä yli 200 kesätyöntekijää, suurin osa heistä Espoossa tai Turussa. Joitakin kesätyöntekijöitä työskentelee myös Oulussa, Tampereella ja Lahdessa.

Vuosittaisen palautteen mukaan kesätyöntekijämme ovat arvostaneet Ifin tarjoamia monipuolisia työtehtäviä, mukavia työkavereita ja kannustavaa työilmapiiriä sekä hyvää perehdytystä.

Katso lisätietoja avoimista tehtävistä​​​