Hei opiskelija!

Opiskelijana olet tärkeä osa Ifin tulevaisuutta potentiaalisena työntekijänä, kehittäjänä ja asiantuntijana.

Trainee ohjelmat

Liittyisitkö joukkoomme?

If tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen monipuolisissa tehtävissä. Moni nykyinen ifläinen on aikanaan aloittanut kesätöissä, työharjoittelussa tai osa-aikaisena opintojen ohella.

Syyksi pitkään meillä eri tehtävissä viihtyneet vastaavat usein, että heidät on haastettu talon sisällä aina uudelleen. Saamme usein palautetta myös kattavasta perehdytyksestä, kehittymisen tukemisesta, mukavista työkavereista ja positiivisesta ilmapiiristä.

Ifissä työskentelee ammattilaisia hyvin moninaisista koulutustaustoilla, kuten esimerkiksi insinöörejä, IT-asiantuntijoita, matemaatikkoja, tradenomeja, ekonomeja, juristeja, lääkäreitä ja yhteiskuntatieteilijöitä.

Katso kaikki avoimet työpaikat

Kesätyöt 2024

Vuoden 2024 kesätyöpaikkojen haku on avoinna 8.1-5.2. Kesätyöntekijänä Pohjoismaiden johtavassa vakuutusyhtiössä pääset osallistumaan päivittäiseen työhön, tutustumaan vakuutusalaan ja laajentamaan verkostoasi innostavassa työympäristössä. Kesätyö voi olla ensimmäinen askel urallasi Ifissä. 

Vuosittain Ifissä työskentelee yhteensä yli 100 kesätyöntekijää erilaisissa tehtävissä eri liiketoiminta-alueilla. Valtaosa kesätyöpaikoistamme sijaitsee Espoossa Keilaniemessä ja Turussa Kupittaalla, mutta joitakin kesätyöpaikkoja on myös Kuopiossa, Tampereella, Oulussa ja Lahdessa.

Voit olla opiskelusi alkutaipaleella tai loppusuoralla – tärkeintä meille on halusi kehittyä ja kiinnostuksesi vakuutusalaa kohtaan.

Vuosittaisen palautteen mukaan kesätyöntekijämme ovat arvostaneet Ifin tarjoamia monipuolisia työtehtäviä, mukavia työkavereita ja kannustavaa työilmapiiriä sekä hyvää perehdytystä.

Lue lisää kesätöistä​​​

Nordic trainee -ohjelma 2024

Nordic trainee -ohjelman haku aukeaa jälleen tammikuussa 2024. Vuoden kestävässä Trainee -ohjelmassa pääset kehittymään johtamalla erilaisia projekteja eri puolillaorganisaatiota – samalla kun luot uusia ystävyyssuhteita ja laajennat verkostoasi! Vuoden ohjelman jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa urapolkuasi Ifissä vakituisessa asiantuntijatehtävässä. Tarjoamme trainee ohjelmia viidellä eri alueella: Analyst & Actuary, Underwriting, Controlling, Risk Management & Claims ja .Net. 

Lue lisää trainee -ohjelmistamme