Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Neuvot ja vinkit

  Muuttajan muistilista

  Muuttaminen voi olla todella stressaavaa. Muuttajan muistilistaan olemme koonneet  tärkeitä huomioitavia asioita muuttoon valmistautumisesta aina uuden kodin kotivakuutukseen asti.

  Pari on juuri muuttanut uuteen kotiin.
 2. Artikkelit

  Kotivakuutus vuokra-asuntoon

  Jos asut vuokralla, vuokranantaja edellyttää sinulta yleensä kotivakuutusta. Lue, millainen kotivakuutus vuokralaisen kannattaa valita ja mitä asioita vakuutuksen sisällöstä kannattaa tarkistaa!

  pariskunta istuu muuttolaatikoiden keskellä
 3. Neuvot ja vinkit

  Kotivakuutus opiskelijalle ja nuorelle

  Ifin kotivakuutuksen saat omistus- sekä vuokrakotiin. Kotivakuutuksesta korvaamme lempitavarasi, kuten puhelimen ja polkupyörän, jos ne varastetaan. Laajat kotivakuutukset korvaavat myös äkilliset rikkoutumiset. Meiltä saat kuukausilaskutuksen ilman lisäkuluja, jolloin maksat kotivakuutuksesta vain striimauspalvelun verran kuussa.

  Kaksi nuorta naista makoilee sohvalla
 4. Neuvot ja vinkit

  Muuttoilmoitus: siirrä kotivakuutus uuteen kotiin

  Kotivakuutuksesi ei siirry automaattisesti uuteen kotiin. Tee ensin muuttoilmoitus Postin verkkosivuilla. Asiakkaanamme tämän jälkeen kotivakuutuksen siirto uuteen kotiin onnistuu Omilla sivulla 24/7. 

  Mies on muuttamassa uuteen kotiin ja kävelee sinne rappusia.
 5. Neuvot ja vinkit

  Yhteenmuutto

  Kun suunnitelmissa on yhteenmuutto kumppanin kanssa, on tärkeää miettiä myös vakuutukset kuntoon. Samassa taloudessa asuvat tarvitsevat vain yhden yhteisen kotivakuutuksen. Tässä vinkkimme yhteen muuttamiseen.

  Pariskunta on juuri muuttanut yhteen ja he suunnittelevat tulevaisuuuta.