Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Artikkelit

  Hybridityö pandemian jälkimainingeissa – näin helpotat alaistesi työskentelyä 

  Miten on työntekijöidesi terveyden laita? If on tutkinut, miten pandemia on vaikuttanut suomalaisiin ja mitä sinä johtajana voit tehdä helpottaaksesi paluuta toimistolle. 

 2. Neuvot ja vinkit

  Hybridityö ja työn järjestäminen

  Hybridityöskentelystä on tullut työelämän uusi normaali. Mitä hybridityöllä oikeastaan tarkoitetaan ja minkälaisia mahdollisuuksia ja haasteita sen järjestäminen tuo yrityksille ja työntekijöille? 

 3. Artikkelit

  Henkilöstöetuna syöpävakuutus

  Riihos Oy:n toimitusjohtaja tiesi alusta lähtien, että tuoreen yrityksen tulee onnistuakseen löytää ammattitaitoista ja sitoutunutta henkilöstöä. Vaikka yrityksen tarjoamille palveluille oli markkinoilla selkeä tarve, tunnisti hän osaavan henkilökunnan rekrytoinnin merkittävänä haasteena. 

 4. Neuvot ja vinkit

  Sähköauton lataus työpaikalla

  Miten sähköauton lataus työpaikalla vaikuttaa verotukseen? Entä voiko työsuhdeautoa ladata kotona? Täyssähköautojen lisääntyvällä käytöllä on vaikutusta niin työsuhdeautoiluun yleisesti kuin esim. auton lataamiskäytäntöihin työpaikoilla. Sekä yritysten että työntekijöiden kannattaakin miettiä, missä ja miten sähköauton lataaminen hoidetaan.

  08.06.2021
 5. Neuvot ja vinkit

  Työsuhdeauton valinta: polttomoottoriauto, sähköauto vai lataushybridi? 

  Uutta työsuhdeautoa hankittaessa on helppo eksyä etuuksia ja päästösääntöjä koskevien tietojen viidakkoon. Me selvennämme käsitteet – ja autamme sinua valitsemaan omaan tilanteeseesi parhaiten sopivan työsuhdeauton.