Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Artikkelit

  ”Työntekijöiden terveys on kaikkein tärkeintä” 

  Omaisuusvakuutukset ovat yrityksille ratkaisevan tärkeä tapa varautua vahinkoihin. Moni kuitenkin unohtaa vakuuttaa yrityksen resursseista tärkeimmän: henkilöstön. "Jos työntekijä joutuu pitkälle sairauslomalle, kustannukset voivat olla merkittäviä", Ifin pohjoismaiden terveysstrategi Kristina Ström Olsson muistuttaa.

 2. Artikkelit

  Hybridityö pandemian jälkimainingeissa – näin helpotat alaistesi työskentelyä 

  Miten on työntekijöidesi terveyden laita? If on tutkinut, miten pandemia on vaikuttanut suomalaisiin ja mitä sinä johtajana voit tehdä helpottaaksesi paluuta toimistolle. 

 3. Neuvot ja vinkit

  Hybridityö ja työn järjestäminen

  Hybridityöskentelystä on tulossa työelämän uusi normaali. Mitä hybridityöllä tarkoitetaan ja minkälaisia mahdollisuuksia ja haasteita sen järjestäminen tuo yrityksille ja työntekijöille? 

 4. Artikkelit

  ”Onnistumisemme lähde on henkilöstö”

  Riihos Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Jalonen tunnisti alusta lähtien, että tuoreen yrityksen tulee onnistuakseen löytää ammattitaitoista ja sitoutunutta henkilöstöä. Vaikka yrityksen tarjoamille palveluille oli markkinoilla selkeä tarve, tunnisti hän osaavan henkilökunnan rekrytoinnin merkittävän haasteena. 

 5. Neuvot ja vinkit

  Sähköauton lataus työpaikalla

  Miten sähköauton lataus työpaikalla vaikuttaa verotukseen? Entä voiko työsuhdeautoa ladata kotona? Täyssähköautoilu on vuoden 2021 veromuutosten myötä vaikuttanut niin työsuhdeautoiluun kuin sähköautojen lataukseen työpaikoilla. Yritysten että työntekijöiden kannattaakin miettiä, missä ja miten sähköauton lataaminen kannattaa hoitaa.

  08.06.2021