Yrityksen ajoneuvolle sattunut törmäys tai kolari

If on yrityksesi tukena, kun pelti rytisee. Katso toimintaohjeet ja hae korvausta 24/7. Ajoneuvon vauriot, jotka aiheutuvat törmäyksestä tai tieltä suistumisesta, korvataan kaskovakuutuksen törmäysturvasta.

Jos kyseessä ei ole yrityksen ajoneuvo, katso toimintaohjeet henkilöasiakkaille.

Ilmoita yrityksen ajoneuvovahingosta

  1. Tee vahinkoilmoitus käytössäsi olevassa verkkopalvelussa.
  2. Lähetämme toimintaohjeet vauriotarkastukseen ja ajoneuvon korjauttamiseen yleensä seuraavana arkipäivänä sekä otamme tarvittaessa yhteyttä vahingon toiseen osapuoleen.
  3. Vie ajoneuvo suosittelemallemme korjaamolle vahingon tarkastamista ja korjauttamista varten.
  4. Korjaamo ja If selvittävät yhdessä ajoneuvon vauriot ja niiden korjausmahdollisuuden. Tarkastuksen jälkeen voit sopia korjausajan korjaamon kanssa. Jos ajoneuvo lunastetaan, otamme sinuun yhteyttä.
  5. Kun ajoneuvo on korjattu, maksa omavastuu ja palauta käytössäsi mahdollisesti ollut sijaisauto. Jos yrityksen ajoneuvo on alv-vähennyskelpoisessa käytössä, arvonlisävero vähennetään korvauksesta.

Jos yrityksen ajoneuvo ei ole ajokuntoinen

Tilaa hinaus hinauspalvelumme kautta

Ifin hinauspalvelu osaa auttaa sinua myös matkan jatkamiseen liittyvissä kysymyksissä. Hinauksesta ei tarvitse tehdä erikseen vahinkoilmoitusta.

Sijaisauto korjauksen ajaksi

Kun ajoneuvon kaskovakuutukseen sisältyy sijaisautoturva, saat vuokra-auton käyttöösi oman ajoneuvosi korjauksen ajaksi.

  • Ifin pääasiallinen kumppani autovuokrauksessa on Hertz autovuokraamo.
  • Vuokrauksessa noudatetaan vuokraamon vuokrausehtoja. Vuokraamo voi pyytää sinulta vakuuden mahdollisten lisäkulujen kattamiseksi.
  • Hinauspalvelumme auttaa sinua auton vuokrauksessa.
  • Ei omavastuuta.

Toimintaohjeita kolari- ja törmäystilanteisiin

Ajoneuvon korjaus

Lisätietoa korjaamoista ja ajoneuvon korjaamisesta.

Hei! Oliko tällä sivulla oleva tieto sinulle hyödyllistä?

Sivun sisältö oli hyödyllistä
* Pakollinen kenttä
Lomake lähetetään...

Emme valitettavasti voi vastata tällä sivulla jättämääsi palautteeseen. Jos haluat vastauksen, lähetäthän meille viestin Yrityksen Omien sivujen kautta.