Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Neuvot ja vinkit

  Vakuutusvinkit liikuntaa harrastavalle

  Jos harrastat liikuntaa, tarkista, onko vakuutuksesi voimassa urheillessasi. Vaihtoehtoja riittää – on lisenssivakuutusta, tapaturmavakuutusta, sairauskuluvakuutusta sekä työnantajan ja ammattiliiton ottamaa vakuutusta. Myös se vaikuttaa, harrastatko liikuntaa kuntoilu- vai kilpailumielessä.

 2. Neuvot ja vinkit

  Kissan kanssa matkustaminen

  Kissan kanssa matkustaminen onnistuu, kun valmistaudut huolella ja harjoittelet kissan kuljetusta etukäteen. Lue vinkkimme kissan kanssa reissaamiseen.

  Kissa katsoo ulos sälekaihtimien takaa
 3. Neuvot ja vinkit

  Koiran kanssa matkustaminen

  Koiran kanssa voi mainiosti matkustaa. Reissatessa ei rähjäänny, kunhan muistat muutaman tärkeän asian. Listasimme kymmenen käytännön matkustusvinkkiä sinulle ja koirallesi.

  Nainen halaa valkoista koiraa
 4. Neuvot ja vinkit

  10 vinkkiä rinteeseen ja ladulle

  Katso kymmenen parasta vinkkiä, joiden avulla vältät vahingot ja voit keskittyä pitämään hauskaa talven hiihto- ja laskettelureissuilla. Lue myös, missä tilanteissa matkavakuutus on apunasi, jos reissun aikana sattuu vahinko.

  Talvivaatteissa oleva nainen hymyilee
 5. Neuvot ja vinkit

  Mitä jos sairastut ulkomaanmatkalla?

  Mitä jos kesken ulkomaanmatkan kurkussa on yllättäen kaktus tai lapsi vaikuttaa kipeältä? Katso parhaat tärpit siihen, miten monelle kotimaan arjesta tuttu etälääkäri on apunasi myös ulkomaanmatkoilla, vain muutaman klikkauksen päässä.

  Mies selaa puhelintaan lentokentän liukuportailla seisten.