Keskeytysvakuutus

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

  1. Keskeytysvakuutus

Yrityksen taloudellinen tilanne on harvoin niin vahva, että yritys selviäisi ongelmitta toiminnan keskeytymisen aiheuttamasta katemenetyksestä.

Keskeytysvakuutus korvaa yritykselle katemenetyksen, joka syntyy, kun yrityksen toiminta on äkillisen ja ennalta-arvaamattoman vahinkotapahtuman takia vaikeutunut tai kokonaan pysähtynyt. Vakuutuksen kohteena on keskeytysvakuutuskate, joka saadaan vähentämällä liikevaihdosta luonteeltaan muuttuvat materiaali- ja palvelukulut.


  • ​Selviät jatkuvista kiinteistä kustannuksista.​

  • L​iiketoimintasi tulos on turvassa.​

  • Pystyt m​aksamaan palkat myös vahinkoaikana.​

Keskeytysvakuutus turvaa yrityksesi toiminnan

Omaisuusvahingon seurauksena syntyvä keskeytysvahinko saattaa lamauttaa liiketoiminnan pitkäksikin ajaksi. Selviäisikö yrityksesi vaikkapa puoli vuotta ilman liiketoiminnasta kertyvää tulorahoitusta?

On tärkeää että yritykselläsi on keskeytysvakuutus

Toiminnan keskeytyminen jo sinällään on riittävän paha asia, mutta vielä pahempaa on se, että kustannuksia syntyy koko ajan, vaikka firman toiminta on keskeytynyt. Pahimmillaan tämä johtaa yritystoiminnan loppumiseen. If Keskeytysvakuutuksella voit turvata yrityksesi jatkuvuuden.


Keskeytysvakuutus korvaa vahingon jälkeisen katemenetyksen

If Keskeytysvakuutuksen avulla

  • varmistetaan suunnitellun liiketoiminnan tuloksen toteutuminen. Tuottoja ei menetetä pelkästään ajalta jolloin toiminta on keskeytynyt, vaan myös entisen markkina-aseman saavuttaminen vie oman aikansa.
  • selvitään lakisääteisistä velvoitteista, esimerkiksi lomautusvaroitusajan palkoista
  • hoidetaan kiinteät kustannukset, jotka tulevat maksettaviksi vahingosta huolimatta, esimerkiksi lainojen korot ja lyhennykset sekä vuokrat
  • pystytään maksamaan henkilöstön palkat keskeytysaikana ja varmistamaan osaavan henkilöstön pysyminen yrityksessä
  • voidaan jatkaa toimintaa vahinkoaikana.

Vahingon jälkeen toiminta voidaan usein aloittaa nopeastikin tilapäisissä toimitiloissa tai käyttää alihankkijoita. Korvausasiantuntijamme auttavat yritystäsi löytämään toimintaasi sopivimman ratkaisun. 

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Faktaesite ja esimerkkejä

  1. Keskeytysvakuutus