Keskeytysvakuutus

Haluatko tarjouksen keskeytysvakuutuksesta? Aloita tästä.

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta
Lomake lähetetään...
 1. Yritysasiakkaat
 2. Vakuutukset
 3. Keskeytysvakuutus

Keskeytysvakuutus turvaa yrityksesi jatkuvuuden ja palkanmaksun, vaikka toiminta keskeytyisi äkillisesti.

 • Keskeytysvakuutuksella liiketoimintasi tulos on turvassa.
 • Yrityksesi maksuvalmius säilyy ennallaan myös vahingon sattuessa.
 • Voit jatkaa yritystoimintaa tilapäisjärjestelyin.

Oletko ajatellut mitä tapahtuu, jos toimitilasi haihtuu savuna ilmaan tai lattia lainehtii putkirikon seurauksena? Yrityksen taloudellinen tilanne on harvoin niin vahva, että se selviäisi ongelmitta toiminnan keskeytymisen aiheuttamasta katemenetyksestä. Siksi If tarjoaa sinulle Keskeytysvakuutuksen liiketoimintasi jatkuvuuden varmistamiseksi.

Keskeytysvakuutus turvaa yrityksesi toiminnan

Keskeytysvakuutus korvaa yritykselle katemenetyksen, joka syntyy, kun yrityksen toiminta on äkillisen ja ennalta-arvaamattoman vahinkotapahtuman takia vaikeutunut tai kokonaan pysähtynyt. Vakuutuksen kohteena on keskeytysvakuutuskate, joka saadaan vähentämällä liikevaihdosta luonteeltaan muuttuvat materiaali- ja palvelukulut.

Omaisuusvahingon seurauksena syntyvä keskeytysvahinko saattaa lamauttaa liiketoiminnan pitkäksikin ajaksi. Kustannuksia syntyy, vaikka toiminta onkin keskeytynyt, mikä pahimmillaan johtaa yritystoiminnan päättymiseen. If Keskeytysvakuutuksella voit turvata yrityksesi jatkuvuuden.

Ifin keskeytysvakuutus turvaa yrityksen palkanmaksukyvyn, eikä yrityksen tarvitse lomauttaa työntekijöitään keskeytysajaksi.

Ifistä saat keskeytysvakuutuksen myös:

 • Asuntojen ja kiinteistöjen vuokrauksesta syntyvälle vuokratulolle
 • Lisäkuluille, jotka aiheutuvat toiminnan jatkamisesta poikkeusjärjestelyin

Keskeytysvakuutuksen avulla

 • varmistetaan suunnitellun liiketoiminnan tuloksen toteutuminen. Tuottoja ei menetetä pelkästään ajalta jolloin toiminta on keskeytynyt, vaan myös entisen markkina-aseman saavuttaminen vie oman aikansa.
 • selvitään lakisääteisistä velvoitteista, esimerkiksi lomautusvaroitusajan palkoista
 • hoidetaan kiinteät kustannukset, jotka tulevat maksettaviksi vahingosta huolimatta, esimerkiksi lainojen korot ja lyhennykset sekä vuokrat
 • pystytään maksamaan henkilöstön palkat keskeytysaikana ja varmistamaan osaavan henkilöstön pysyminen yrityksessä
 • voidaan jatkaa toimintaa vahinkoaikana.

Vahingon jälkeen toiminta voidaan usein aloittaa nopeastikin tilapäisissä toimitiloissa tai käyttää alihankkijoita. Korvausasiantuntijamme auttavat yritystäsi löytämään toimintaasi sopivimman ratkaisun. 

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

 • Krapi

  Ravintola- ja majoituspalveluissa toiminnan keskeytyminen merkitsee rahavirtojen loppumista. Vahinkojen ennaltaehkäisyllä ja luotettavalla kumppanilla turvataan tulevaisuus. Lue miten Krapissa varmistetaan toiminnan jatkuminen.

  Lue lisää
 • Huolto Hämäläisen työturvallisuus

  Jatkuvasti teknistyvä autoala vaatii vakuutuksilta paljon. Kovassa kilpailussa pärjää ammattitaidolla ja asenteella, joka pätee myös vahingontorjuntaan. Lue Huolto Hämäläisen ajatuksista työturvallisuudesta.

  Lue Huolto Hämäläisen työturvallisuudesta
 1. Yritysasiakkaat
 2. Vakuutukset
 3. Keskeytysvakuutus