If tavaratilaturva, itse kuljetettavat omat tavarat

Kuljetusvakuutukseen liittyvä turva sinulle, joka kuljetat ja säilytät työkaluja, varusteita tai muuta irtainta autossa. Korvaamme vakuutuksesta esimerkiksi murrot, kuljetusvahingot ja tulipalon aiheuttamat vahingot.

Anna meille muutama tieto yrityksestäsi. Otamme sinuun yhteyttä.

Haluatko tarjouksen yrityksen vakuutuksista?

Tarkista Y-tunnus
Minulla ei ole Y-tunnusta
  • Työkalut ja materiaalit turvassa autossa

    Turvaa autossa oleva irtaimisto sekä tien päällä että parkissa ja tilapäisesti työkohteessa.

  • Korvaamme mm. vahingoittumisen, murron, tulipalon

    Saat aina nopeasti apua ja sujuvan korvauspalvelun.

  • Voimassa kaikissa yrityksen ajoneuvoissa

    Vakuutus turvaa tavarat missä tahansa yrityksesi ajoneuvossa. Voit itse valita suurimman korvausmäärän ja maksat vain turvasta, jonka tarvitset.


Kuka tarvitsee If tavaratilaturvan?

Turvan ottaa usein yritys, jonka toimiala on rakentaminen, korjaaminen tai asennustyöt. Näillä toimialoilla työ edellyttää arvokkaiden työkalujen ja materiaalien kuljettamista ja toisinaan säilyttämistä autossa.

Myös liikkeenharjoittajien ja myyjien kannattaa ottaa If tavaratilaturva turvaamaan tavaroiden kuljetuksia yrityksen autolla, jolloin siitä korvataan työaikana tapahtuneita vahinkoja.

Vaikka yrityksesi irtain omaisuus on vakuutettu siellä missä sitä yleensä säilytät, vakuutus ei korvaa kuljetuksen ja autossa säilyttämisen aikana tapahtuneita vahinkoja. Siksi sinun kannattaa täydentää yrityksesi vakuutusturvaa.

Turva kattaa omat tavarat omassa käytössä olevalla kalustolla kiinteällä vakuutusmäärällä. Rakennusalalla käytössä oleva turva on hieman muita aloja kattavampi - jätä meille soittopyyntö, kerromme mielellämme lisää.

Murto, liikennevahinko tai palo

Jos yrityksesi autoon murtaudutaan ja tavarasi tuhoutuvat tai ne varastetaan, tai jos ajoneuvosi syttyy palamaan tai kyydissä olevat tavarat vahingoittuvat esimerkiksi liikenneonnettomuudessa, sen paremmin ajoneuvo- kuin omaisuusvakuutuskaan ei korvaa menetystä.

Tarvitset siis erillisen lisäturvan, jolla voit suojata irtaimiston, jota kuljetat yrityksesi ajoneuvossa. If tavaratilaturva takaa, että saat nopeasti apua ja korvauspalvelua, joka sujuu kuten pitääkin.