If Tavaratilaturva

Anna meille muutama tieto yrityksestäsi. Otamme sinuun yhteyttä.

Y-tunnus on muotoa 1234567-8.

Y-tunnuksen avulla saamme perustiedot yrityksestäsi ulkoisesta rekisteristä. Tämä auttaa meitä perehtymään yrityksesi vakuutustarpeisiin.

Formuläret skickas...

Vakuutus sinulle, joka kuljetat ja säilytät työkaluja, varusteita tai muuta irtainta autossa. Korvaamme vakuutuksesta esimerkiksi murrot, kuljetusvahingot ja tulipalon aiheuttamat vahingot.


  • Työkalut ja materiaalit turvassa autossa

    Turvaa autossa oleva irtaimisto sekä tien päällä että parkissa ja tilapäisesti työkohteessa.

  • Korvaamme mm. vahingoittumisen, murron, tulipalon

    Saat aina nopeasti apua ja sujuvan korvauspalvelun.

  • Voimassa kaikissa yrityksen ajoneuvoissa

    Vakuutus turvaa tavarat missä tahansa yrityksesi ajoneuvossa. Voit itse valita suurimman korvausmäärän ja maksat vain turvasta, jonka tarvitset.

Kuka tarvitsee If tavaratilaturvan?

Vakuutuksen ottaa usein yritys, jonka toimiala on rakentaminen, korjaaminen tai asennustyöt. Näillä toimialoilla työ edellyttää arvokkaiden työkalujen ja materiaalien kuljettamista autossa. Myös liikkeenharjoittajien ja myyjien kannattaa ottaa If Tavaratilavakuutus turvaamaan tavaroiden kuljetuksia yrityksen autolla.

Vaikka yrityksesi irtain omaisuus on vakuutettu siellä missä sitä yleensä säilytät, vakuutus ei korvaa kuljetuksen ja autossa säilyttämisen aikana tapahtuneita vahinkoja. Siksi sinun kannattaa täydentää yrityksesi vakuutusturvaa If Tavaratilaturvalla.

Murto, liikennevahinko tai palo

Jos yrityksesi autoon murtaudutaan ja tavarasi tuhoutuvat tai ne varastetaan, tai jos ajoneuvosi syttyy palamaan tai kyydissä olevat tavarat vahingoittuvat esimerkiksi liikenneonnettomuudessa, sen paremmin ajoneuvo- kuin omaisuusvakuutuskaan ei korvaa menetystä.

Tarvitset siis erillisen vakuutuksen, jolla voit turvata irtaimiston, jota kuljetat yrityksesi ajoneuvossa. If Tavaratilaturva takaa, että saat nopeasti apua ja korvauspalvelua, joka sujuu kuten pitääkin.


Esimerkkejä

Murtovarkaus pihamaalla

Helsinkiläinen puutarhanhoitoyritys oli työkohteessa. Työpäivän aikana pihalla parkissa olleeseen lukittuun autoon murtauduttiin ja sieltä varastettiin kaksi moottorisahaa sekä yksi oksasilppuri. Murrosta otettiin yhteyttä sekä poliisiin että vakuutusyhtiön korvauspalveluun.

Lopputulos

Asiakas oli vakuuttanut ajoneuvon työvälineet Ifin Tavaratilaturvalla 10 000 euron edestä. Työkalut korvattiin niiden käyvän arvon mukaan asiakkaan vakuutuksesta.

Törmäys liikenneympyrässä

Lietolaisen siivousliikkeen pakettiauton kylkeen ajettiin liikenneympyrässä. Sisällä ollut lattiankiillotuskone kaatui ja vaurioitui toimintakelvottomaksi.

Lopputulos

Asiakas oli vakuuttanut ajoneuvon työvälineet Ifin Tavaratilaturvalla 8 000 euron edestä. Lattiankiillotuskone korvattiin sen käyvästä arvosta.

Tulipalo hallissa

Tuusulalaisen huoltoliikkeen ajoneuvo oli pysäköity asiakkaan tiloihin yön yli odottamaan seuraavan aamun työvuoroa. Ajoneuvon sisältämä irtain käyttöomaisuus oli vakuutettu 20 000 euron arvosta, ja se sisälsi useita liikekiinteistön huoltoon liittyviä työvälineitä, mm. mittareita, porakoneita, muutaman kulmahiomakoneen, sekä kompressorin. Yön aikana asiakkaan lämmönsäätelykeskuksesta syttyi tulipalo, jonka johdosta myös huoltoliikkeen ajoneuvo paloi työkaluineen.

Lopputulos

Asiakkaan ajoneuvon sisällä ollut irtaimisto korvattiin If Tavaratilaturvasta vakuutusmäärän puitteissa sen käyvän arvon mukaisesti. Ifin autovakuutus korvasi ajoneuvon sen käyvän arvon mukaisesti, ja asiakkaan ottama vapaaehtoinen lunastusturva takasi lisäkorvauksen. Asiakkaalla oli viikon päästä uusi ajoneuvo ja uudet työvälineet - liiketoiminta sai jatkua mahdollisimman pian.​​