Ilmoita matkavahingosta

Täällä ilmoitat matkalla sattuneet vahingot kuten sairaudet, tapaturmat, matkan peruuntumiset, viivästymiset ja matkatavaravahingot. Täytä jokaisesta vahingosta oma vahinkoilmoitus. 

Mistä löydän tietoa matkavakuutusturvastani?

Näin ilmoitat vahingosta

Tarkista vakuutusnumero vakuutuskortistasi tai työnantajaltasi. Tarvitset sitä, kun täytät vahinkoilmoitusta. Täytä oma vahinkoilmoitus jokaisesta vahingosta erikseen. Tositteita tai kuitteja ei tarvitse lähettää, vaan pyydämme niitä tarvittaessa. Kuittaussivulla saat ilmoituksen onnistuneesta lähetyksestä. Jos tarvitsemme lisätietoja, olemme sinuun yhteydessä.

​Lomakkeessa on tietoturvasyistä ns. aikakatkaisu. Tämä tarkoittaa sitä, että jos lomaketta täyttäessäsi et siirry sivulta toiselle puolen tunnin sisällä, yhteys katkeaa ja joudut aloittamaan lomakkeen täyttämisen uudelleen. Lomake on TLS-suojattu. ​​​​​​

Mikä on yrityksen matkavakuutus?

Matkavakuutus on suunniteltu yrityksen henkilökunnan toistuvia työmatkatarpeita varten. Vakuutukseen voi sisällyttää turvaa myös työntekijöiden vapaa-ajan matkoille tai työmatkan yhteydessä tehtäville vapaa-ajan matkoille.

Matkavakuutus korvaa matkalla äkillisesti ja ennalta arvaamatta sattuneita vahinkoja vakuutusehtojen ja valitun turvalaajuuden mukaisesti. Korvauksen määrään vaikuttavat mm. vakuutusmäärät, omavastuut sekä matkatavaravahingoissa mahdolliset ikävähennykset.

Olemme täällä sinua varten

Korvauspalvelu

Henkilövahingot arkisin 9-17
Muut korvausasiat arkisin 9-16

Soita 010 19 16 00

Lähetä sähköpostia

Kirjaudu

Hoida vakuutusasiasi verkossa

If Yrityskansio

If Login

Työntekijän Omat sivut

Apua ulkomailla

Soita +358 10 19 16 99