Tässä on Rafael.

Hän ei ole vain Underwriter.​
​Hän on myös nosturin käyttäjien turvaverkko.

Tule Rafaelin kollegaksi

Underwriterina Ifillä Rafael työskentelee omaisuusvakuutusten parissa suuryrityspuolella. Hänen asiakkaillaan on monimutkaisia vakuutustarpeita, ja kun vahinko tapahtuu, asioilla voi olla monenlaisia taloudellisia ja sosiaalisia seurauksia.

“Vakuutusyhtiönä turvaamme myös yksittäisten työntekijöiden työpaikat, jos työnantajalle tapahtuu suurvahinko. Minulle, underwriterina, se merkitsee mahdollisuutta tehdä jotain koko yhteiskunnan puolesta.”

Yhteinen päämäärä on suurempi kuin omani

Rafaelia motivoi turvallisuuden parantaminen yksittäisille nosturin käyttäjille, insinööreille ja.

- Taustani on pankkimaailmassa, mutta finanssikriisin myötä päätin vaihtaa uraa, hän kertoo. Halusin tehdä jotain merkityksellistä – ja muutaman vuoden ajan työskentelin kansainvälisille vakuutusjäteille, kunnes löysin kodin Ifistä.

On toki palkitsevaa työskennellä tuotteen parissa, jolla on iso potentiaalinen merkitys niin monen ihmisen elämälle. Ifissä lisäarvoa tuottaa se, että Rafaelilla on tiimissään huippuluokan osaamista jokapäiväisenä tukena.

- Kun aloitin Ifillä, osaamisen taso ällistytti. Enkä nyt puhu pelkästään oman alan Underwritereista, vaan kaikista, Rafael korostaa. Ihmiset ovat äärimmäisen sitoutuneita – uskon että se johtuu siitä, että meillä on itsenäinen, vahva asema ja vaikutamme suoraan Ifin tulokseen. Kaikilla on erikoisalueensa, mutta autamme toisiamme tarvittaessa. voisi parhaiten kuvailla “fokusoituneeksi työn iloksi”. Jaamme tietoa keskenämme ja tähtäämme yhteiseen päämäärään, joka on isompi kuin kenelläkään yksinään.

Kun maailma ympärillämme muuttuu, vakuutusalan tulee pysyä perässä

Rafaelin asiakkaat ovat kaikki kansainvälisiä suuryrityksiä, mutta ne toimivat eri sektoreilla ja markkinoilla, ja jokaisella on aivan erilaiset vakuutustarpeet – portfolio, joka sopii Rafaelille kuin hanska käteen.

- Työ on monimutkaista ja juuri siksi pidän siitä niin paljon, Rafael sanoo. Tylsistyminen on mahdotonta. Yksikään tapaus ei ole edellisen kaltainen. Ja kun maailma muuttuu, meidän täytyy muuttua mukana. Esimerkiksi ilmastonmuutos ja luonnonkatastrofit vaikuttavat merkittävästi monien suuryritysasiakkaidemme elämään. Tehtävämme on varmistaa, että heillä on juuri sopiva vakuutusratkaisu kuhunkin riskiin, unohtamatta Ifin intressejä ja strategioita.

Haluatko tietää lisää?

Lue lisää, millaista Ifissä on työskennellä ja millaisia paikkoja meillä on vapaana juuri nyt. Mahdollisesti löydät jotakin, jonka avulla voit siirtyä urallasi eteenpäin. 

Katso kaikki avoimet työpaikat
Tule meille töihin

Underwriterina Rafael sukeltaa syvälle asiakkaan tuotantoprosesseihin löytääkseen heikot kohdat, joissa oikealla vakuutusturvalla on suurin merkitys. Hänen työnsä on muuttaa riski-insinöörien tekninen data laskelmiksi ja vahinkojen ennaltaehkäisysuosituksiksi, joita asiakkaan on helppo ymmärtää.

- Voimme esimerkiksi omalta osaltamme kertoa ka sammutusjärjestelmä kannattaa asentaa tehtaalle, Rafael mainitsee. Se voi pelastaa monta työpaikkaa, jos palo pääsee syttymään. Kun saan asiakkaan katsomaan liiketoimintaansa riskinäkökulmasta – silloin minusta tuntuu, että työlläni todella on merkitystä.

Vieraile LinkedIn-tilillämme

Löydä ja hae töitä. Katso, kenet tunnet Ifistä ja verkostoidu kanssamme.