Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Neuvot ja vinkit

  Koiralle vaaralliset ruoka-aineet

  Koiratkin haluavat joskus herkutella. Koirien käsitys herkuista on kuitenkin erilainen kuin ihmisillä, ja moni herkku on suorastaan vaarallista koirille. Tällä sivulla kerromme koirien vaarallisista ruoka-aineista ja mistä saat avun, jos koirasi on syönyt sopimatonta. 

  Tyttö leikkii koiran kanssa joulukuusen juurella
 2. Artikkelit

  Koiranpennun hoito

  Koiranpentu kehittyy ensimmäisen elinvuotensa aikana avuttomasta nyytistä uteliaaksi nuoreksi koiraksi. Tutustu infopakettiin koiranpennun hoidosta sen eri ikäkausina. 

  Pikkukoira sylissä
 3. Palvelut

  Etäeläinlääkäri on eläinlääkäri chatin välityksellä

  Etäeläinlääkäri on tavallinen eläinlääkäri, joka neuvoo sinua koirien, kissojen ja hevosten terveysasioissa videoyhteyden kautta. Eläinvakuutusasiakkaanamme saat kolme maksutonta etäeläinlääkärikäyntiä vuodessa.  Oksentaako koirasi? Onko kissasi käytös muuttunut? Muun muassa näihin saat nopeasti apua ja ajan etäeläinlääkärille jopa viiden minuutin päähän. 

  koira etäeläinlääkärillä
 4. Neuvot ja vinkit

  Koiran kanssa matkustaminen

  Koiran kanssa voi mainiosti matkustaa. Reissatessa ei rähjäänny, kunhan muistat muutaman tärkeän asian. Listasimme kymmenen käytännön matkustusvinkkiä sinulle ja koirallesi.

  Nainen halaa valkoista koiraa
 5. Neuvot ja vinkit

  Koiran kanssa

  Arki koiran kanssa on heiluvia häntiä, vetoavia katseita ja kuraisia tassuja – parasta elämää. Olemme koonneet käyttöösi vinkkejä koiranhoidosta. 

  07.02.2023
  Nainen koiran kanssa