Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Artikkelit

  Koiran sairaudet

  Koirille voi tulla silmä- ja korvatulehduksia, ja pikku tassuun haava. Tällä sivulla Ifin asiantuntija kertoo koirien yleisimmistä sairauksista ja antaa hoitovinkit. Katso taulukosta, minkä verran vaivojen hoito eläinlääkärillä tyypillisesti maksaa. Moniin sairauksiin saat nopeasti avun etäeläinlääkäriltä. 

 2. Palvelut

  Etäeläinlääkäristä apua nopeasti

  Eläinvakuutusasiakkaanamme saat kolme maksutonta etäeläinlääkärikäyntiä vuodessa. Etäeläinlääkäri on tavallinen eläinlääkäri, joka neuvoo sinua koirien, kissojen ja hevosten terveysasioissa videoyhteyden kautta. Oksentaako koirasi? Onko kissasi käytös muuttunut? Muun muassa näihin saat nopeasti apua ja ajan etäeläinlääkärille jopa viiden minuutin päähän. 

 3. Artikkelit

  Koiranpennun hoito

  Koiranpentu kehittyy ensimmäisen elinvuotensa aikana avuttomasta nyytistä uteliaaksi nuoreksi koiraksi. Tutustu infopakettiin koiranpennun hoidosta sen eri ikäkausina. 

 4. Neuvot ja vinkit

  Koiran kanssa matkustaminen

  Koiran kanssa voi mainiosti matkustaa. Reissatessa ei rähjäänny, kunhan muistat muutaman tärkeän asian. Listasimme kymmenen käytännön matkustusvinkkiä sinulle ja koirallesi.

 5. Neuvot ja vinkit

  Koiralle vaaralliset ruoka-aineet

  Koiratkin haluavat joskus herkutella. Koirien käsitys herkuista on kuitenkin erilainen kuin ihmisillä, ja moni herkku on suorastaan vaarallista koirille. Tällä sivulla kerromme koirien vaarallisista ruoka-aineista ja mistä saat avun, jos koirasi on syönyt sopimatonta.