Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Neuvot ja vinkit

  Kissan hoito

  Kissat ovat uteliaita ja sosiaalisia eläimiä, jotka voivat hyvin, kun ne saavat hyvää ravintoa, hoivaa ja riittävästi virikkeitä. Tutustu käytännön kissanhoitoon! 

 2. Neuvot ja vinkit

  Kissan kanssa matkustaminen

  Kissan kanssa matkustaminen onnistuu, kun valmistaudut huolella ja harjoittelet kissan kuljetusta etukäteen. Lue vinkkimme kissan kanssa reissaamiseen.

 3. Neuvot ja vinkit

  Kissa talossa

  Kissan päiviä vai jatkuvaa naukumista? Kokosimme vinkkejä, joiden avulla pääsette viettämään oikeita kissanpäiviä. Saat avun nopeasti, jos epäilet kissasi naukumisen menneen huolestuttavalle tasolle tai käytöksen muuten muuttuneen. 

 4. Neuvot ja vinkit

  Turvallinen koti kissalle

  Vaikka kissat ovat älykkäitä, kodissa on monta vaaranpaikkaa, joita kissat eivät osaa varoa. Lue vinkit, miten voit tehdä kodistasi turvallisen kissalle.

 5. Artikkelit

  Koiran sairaudet

  Koirille voi tulla silmä- ja korvatulehduksia, ja pikku tassuun haava. Tällä sivulla Ifin asiantuntija kertoo koirien yleisimmistä sairauksista ja antaa hoitovinkit. Katso taulukosta, minkä verran vaivojen hoito eläinlääkärillä tyypillisesti maksaa. Moniin sairauksiin saat nopeasti avun etäeläinlääkäriltä.