Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Artikkelit

  Kotivakuutus vuokra-asuntoon

  Jos asut vuokralla, vuokranantaja edellyttää sinulta yleensä kotivakuutusta. Lue, millainen kotivakuutus vuokra-asujan kannattaa valita ja mitä asioita vakuutuksen sisällöstä kannattaa tarkistaa!

 2. Neuvot ja vinkit

  Kotivakuutus opiskelijoille ja nuorille

  Ifin kotivakuutuksen saat omaan sekä vuokrakotiin. Korvaamme lempitavarasi, kuten puhelimen ja polkupyörän, jos ne varastetaan. Laajat vakuutuksemme korvaavat myös äkilliset rikkoutumiset, kuten puhelimen tipahtamisen asfalttiin. Meiltä saat kotivakuutuksen kuukausilaskulla, jolloin maksat siitä kuussa vain striimauspalvelun verran.

 3. Palvelut

  Kunnon koti -talotarkastus

  Maksuton Kunnon koti -talotarkastus kertoo, mitä talollesi kuuluu ja auttaa pitämään tulevat vahingot loitolla. Rakennusalan ammattilainen tarkistaa kotisi, ja antaa parhaat vinkit kotisi arvon säilyttämiseen. Onnellinen, ehjä koti ja onnellinen omistaja! Kunnon koti -palvelu kuuluu Ifin laajoihin omakotitalokotivakuutuksiin.

 4. Neuvot ja vinkit

  Vesivuoto on kotien yleisin vahinko

  Vesileikit kuuluvat uima-altaalle eivätkä keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Torppaa vesivahingot pitämällä kodistasi huolta. Näin se onnistuu!

 5. Neuvot ja vinkit

  Tunnelmoi turvallisesti jouluna

  Elävä tuli on mukava tunnelmanluoja pimeään vuodenaikaan. If testasi ja tutki, mitä tulee ottaa huomioon kynttilälyhtyjä käytettäessä. Kynttilöillä ja lyhdyillä tunnelmointi on turvallista, kun perehdyt käyttöohjeisiin, kiinnität huomiota sijoitteluun ja poltat kynttilöitä valvotusti. Kun tunnelmoit, tunnelmoi turvallisesti.