Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Palvelut

  Kunnon koti -talotarkastus

  Maksuton Kunnon koti -talotarkastus kertoo, mitä talollesi kuuluu ja auttaa pitämään tulevat vahingot loitolla. Rakennusalan ammattilainen tarkistaa kotisi, ja antaa parhat vinkit kotisi arvon säilyttämiseen. Onnellinen, ehjä koti ja onnellinen omistaja! Kunnon koti -palvelu kuuluu Ifin laajoihin omakotitalokotivakuutuksiin.

 2. Neuvot ja vinkit

  Vesivuoto on kotien yleisin vahinko

  Vesileikit kuuluvat uima-altaalle eivätkä keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Torppaa vesivahingot pitämällä kodistasi huolta. Näin se onnistuu!

 3. Neuvot ja vinkit

  Tunnelmoi turvallisesti jouluna

  Elävä tuli on mukava tunnelmanluoja pimeään vuodenaikaan. If testasi ja tutki, mitä tulee ottaa huomioon kynttilälyhtyjä käytettäessä. Kynttilöillä ja lyhdyillä tunnelmointi on turvallista, kun perehdyt käyttöohjeisiin, kiinnität huomiota sijoitteluun ja poltat kynttilöitä valvotusti. Kun tunnelmoit, tunnelmoi turvallisesti. 

 4. Neuvot ja vinkit

  Kotivakuutus ja muutto

  Kotivakuutus ei siirry automaattisesti uuteen kotiin. Tee ensin muuttoilmoitus Postin verkkosivuilla. Asiakkaanamme siirrät tämän jälkeen kotivakuutuksen uuteen kotiin Omilla sivulla 24/7. Katso lisätiedot tältä sivulta!

 5. Artikkelit

  "Onneksi kotivakuutuksemme kattaa äkillisiä rikkoutumisia"

  Arjessa sattuu ja tapahtuu, se on selvää! Onneksi kotivakuutus auttaa monenlaisissa yllättävissä tilanteissa ja murheissa. Lue, suomalaisten bloggaajien kokemuksia kotivakuutuksesta ja millaista apua he ovat saaneet. 

  18.06.2021