Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Neuvot ja vinkit

  Varaudu tulvaan ja vältä vahingot

  Kun koti tai mökki sijaitsee tulva-alueella, voi hyvin tulvaan valmistautumalla välttyä monelta harmilta ja jopa hintavalta vahingolta. Lue vinkit tulvasesonkiin ja oman kiinteistön varjeluun, kun tulva lähestyy.

  Poika seisoo tulvivalla pellolla kumisaappaissa
 2. Neuvot ja vinkit

  Putket jäässä? Estä jäätyneet putket ja sulata turvallisesti

   Talven paukkupakkaset voivat jäädyttää kodin tai mökin putket. Lue, miten voit estää putkien jäätymisen, miten valmistella kiinteistö talven paukkupakkasiin ja miten toimia, jos putket ovat jäässä. 

  Mökki seisoo lumisessa maisemassa
 3. Neuvot ja vinkit

  Muuttajan muistilista

  Muuttaminen voi olla todella stressaavaa. Muuttajan muistilistaan olemme koonneet  tärkeitä huomioitavia asioita muuttoon valmistautumisesta aina uuden kodin kotivakuutukseen asti.

  Pari on juuri muuttanut uuteen kotiin.
 4. Palvelut

  Omakotitalon kunnossapitosuunnitelma

  Ifin maksuton omakotitalon kunnossapitosuunnitelma tuo rakennusalan ammattilaisen kotikäynnille tutustumaan kotisi kohtiin, jotka voivat altistaa talosi vahingoille. Saat maksuttoman kirjallisen suunnitelman, jonka avulla säilytät kotisi arvon.

  Talotarkastaja tutkii talon kattoa omistajan kanssa.
 5. Artikkelit

  Kotivakuutus vuokra-asuntoon

  Jos asut vuokralla, vuokranantaja edellyttää sinulta yleensä kotivakuutusta. Lue, millainen kotivakuutus vuokralaisen kannattaa valita ja mitä asioita vakuutuksen sisällöstä kannattaa tarkistaa!

  pariskunta istuu muuttolaatikoiden keskellä