Säkerhetskopiering & lagring

I samarbete med Storegate får du som kund 5 GB lagring och backup av digital information inom företaget, helt kostnadsfritt via din databrottsförsäkring.

Klicka dig vidare och använd koden som du får i ett e-mail från oss.

Kom igång!

Skydda dina digitala filer enkelt och effektivt

I samarbete med Storegate erbjuder vi ett enkelt, effektivt och säkert sätt att lagra, hämta, dela och skydda företagets digitala information, exempelvis bokföring, presentationer och kundregister. Även innehållet i din mobil (t.ex. bilder och videor) skyddas.

Om Storegate

Storegate är ett svenskt företag som har specialiserat sig på att erbjuda molntjänster till företag och privatpersoner. Dina digitala filer lagras direkt via molnet på Storegates servrar. De är placerade i svenska datahallar med högsta säkerhetsklassificering som regleras av svensk lag och GDPR.  

Tjänsten gör automatiskt en säkerhetskopiering av filerna på datorn. I molnet är filerna skyddade från virus och datafiske, eller om datorn blir stulen eller går sönder.

Med If Databrottsförsäkring får du:

  • Säker lagring för 5 GB  (Går att utöka efter behov)
  • 3 licensser (Går att utöka efter behov)
  • Prioriterad support

Kom i gång!


1) Klicka på länken Kom igång.

2) Fyll i koden som du har fått i ett e-mail från oss.

3) Fyll i dina kontaktuppgifter.

4) Du får tillgång till en sida var du kan göra en backup av enskilda dokument eller ladda ner ett program om du önskar att automatiskt göra en säkerhetskopiering av din dator.​

5) Behöver du hjälp kan du kontakta Storegates helpdesk