Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Artikkelit

  Koiran sairaudet

  Koirille voi tulla silmä- ja korvatulehduksia, ja pikku tassuun haava. Tällä sivulla Ifin asiantuntija kertoo koirien yleisimmistä sairauksista ja antaa hoitovinkit. Katso taulukosta, minkä verran vaivojen hoito eläinlääkärillä tyypillisesti maksaa. Moniin sairauksiin saat nopeasti avun etäeläinlääkäriltä. 

 2. Palvelut

  Etäeläinlääkäristä apua nopeasti

  Eläinvakuutusasiakkaanamme saat kolme maksutonta etäeläinlääkärikäyntiä vuodessa. Etäeläinlääkäri on tavallinen eläinlääkäri, joka neuvoo sinua koirien, kissojen ja hevosten terveysasioissa videoyhteyden kautta. Oksentaako koirasi? Onko kissasi käytös muuttunut? Muun muassa näihin saat nopeasti apua ja ajan etäeläinlääkärille jopa viiden minuutin päähän. 

 3. Neuvot ja vinkit

  Koiran kanssa

  Arki koiran kanssa on heiluvia häntiä, vetoavia katseita ja kuraisia tassuja – parasta elämää. Olemme koonneet käyttöösi vinkkejä koiranhoidosta. Lue tältä sivulta!

  07.02.2023
 4. Neuvot ja vinkit

  Veneilykurssista 10 % etu venevakuutukseen

  Pidämme tärkeänä, että mahdollisimman moni veneilijä hallitsee vesillä liikkumisen säännöt ja käytännöt. Siksi tarjoamme 10 % alennuksen venevakuutuksesta, kun sinulla on veneilytutkinto osoituksena vähintään perustason veneily- tai navigaatiokurssilla opituista taidoista.

 5. Neuvot ja vinkit

  Liikennevakuutuksen ja kaskon bonukset

  Bonus tarkoittaa autovakuutuksen tai muun ajoneuvovakuutuksen vakuutusmaksusta annettavaa alennusta. Saat tarkistettua bonuksesi samalla, kun lasket vakuutuksen hinnan verkkokaupassamme.