Tori- ja markkinakauppiaat

If Toriturva korvaa tori- ja markkinakauppiaan omistaman irtaimen käyttöomaisuuden sekä myytävät tuotteet silloin, kun niitä kuljetetaan tai säilytetään yrityksen omassa ajoneuvossa.

Mikä on If Toriturva ja mitä se korvaa?

Olemme kuulleet tori- ja markkinakauppiaiden toiveet ja rakentaneet yhdessä Tori- ja Markkinakaupan Palvelukeskuksen kanssa If Toriturvan. Se korvaa tori- ja markkinakauppiaan omistaman irtaimen käyttöomaisuuden ja myytävät tuotteet, kun niitä kuljetetaan tai säilytetään yrityksen omassa ajoneuvossa.

If Toriturva korvaa

  • särkymiset
  • murrot ja varkaudet
  • ryöstöt sekä
  • tulipalot ja räjähdykset.

Tori- ja markkinakaupan palvelukeskuksen edut

  • 20 % alennus If Toriturvan hinnasta
  • 0 euron omavastuu

Uusi riski: pääsyn estyminen 

Uutena riskinä tori- ja markkinakaupan alalle on viime vuosina tullut pääsyn estyminen tapahtumaan tai markkinapaikalle. Pääsyn estymisellä tarkoitetaan tilannetta, jossa viranomainen estää yleisön pääsyn tapahtuma- tai markkinapaikalle. Tilanne voi syntyä voimakkaan savunmuodostuksen, kemikaalivahingon, villieläimen tai väkivaltaisen iskun seurauksena. Keskeytyksen ja pääsyn estymisen turvapaketti korvaa pääsyn estymisen lisäksi liiketoiminnan keskeytymisen omaisuusvahingon, kuten murron yhteydessä.

Kiinnostuitko?

Ifistä saat kattavat ratkaisut myös muihin vakuutustarpeisiisi, olipa kyse sitten yrittäjän, työntekijän tai ajoneuvon vakuutuksista tai vastuuvakuutuksista.

Kun tarvitset tori- ja markkinakaupan tarpeisiin sopivaa vakuutusta, pyydä tarjous tai ota yhteyttä 010 19 15 00.