Tässä on Sahar.

Hän ei ole vain ohjelmistosuunnittelija.
Hän tekee myös autoilusta sujuvampaa.  

Korvauspalvelutiimissä, jossa Sahar työskentelee ohjelmistokehittäjänä, kaikessa on kyse asiakkaan elämän helpottamisesta. Ja digitalisaation aikakaudella se ei ole helppoa, kun kyse on uusista teknologioista ja innovaatioista.

"Käytössämme olevan teknologian moninaisuus on vaikuttavaa. Näen itseni kuin teknisenä tutkimusmatkailijana ja Ifissä saan todella mahdollisuuden kokeilla uusia alustoja, koodauskieliä ja ohjelmistokehitystyökaluja."

Kun huono onni iskee, automaatio auttaa

Saharin tiimi kehittää ja ylläpitää Ifin verkkosivuilla korvaushakemusten raportointia, mikä mahdollistaa sen, että asiakas voi ilmoittaa vahinkotapahtuman ilman ainuttakaan puhelua. Järjestelmä rekisteröi vahinkoilmoituksen itse, tarkistaa vastuun ja lähettää sähköpostiviestejä ja tekstiviestejä – täysin automatisoituna.

Oppiminen ja kehittyminen kuuluu asiaan

Kun Sahar miettii omaa kehitystään, häntä inspiroi monipuoliset mahdollisuudet Ifin teknologiaosastolla.

- Täällä on niin paljon erilaisia polkuja, joista valita, hän sanoo. Voin kehittää mobiilisovelluksia tai liittyä pilvitiimiin ja erikoistua Azureen. Voin työskennellä kehittäjänä sekä tausta- että frontend-kehittäjänä tai tietokantojen tai DevOpsin kanssa. Monet mahdollisuudet motivoivat minua – olen ihminen, joka rakastaa hypätä johonkin uuteen. Joten, kun ajattelen tulevaisuuttani If-tiimissä, näen itseni siirtyvän tiimistä toiseen oppien jatkuvasti uusia teknologioita ja taitoja. Tuntuu hienolta olla yrityksessä, jossa voin menestyä henkilökohtaisesti ja samalla antaa asiakkaillemme mahdollisuuden saada parasta apua, kun he sitä eniten tarvitsevat.

Haluatko tietää lisää?

Lue lisää, millaista on työskennellä Ifin Tech yhteisössä ja millaisia paikkoja meillä on vapaana juuri nyt. Mahdollisesti löydät jotakin, jonka avulla voit siirtyä urallasi eteenpäin. 

Katso kaikki avoimet työpaikat
Tech that matters

Uteliaalla mielellä reilussa työkulttuurissa

Kun Sahar muutti Iranista Suomeen kolme vuotta sitten, hänellä oli ohjelmistotekniikan tutkinto ja muutaman vuoden työkokemus tietokantakehittäjänä. Hän päätti ottaa seuraavan askeleen urallaan ja haki Ifin Nordic.Net -harjoitteluohjelmaan. Pohjoismainen ja balttilainen työyhteisö ja kansainvälinen ilmapiiri ovat tukeneet Saharia asettumaan uuteen elämäänsä Turkuun. 

Vieraile LinkedIn-tilillämme

Löydä ja hae töitä. Katso, kenet tunnet Ifistä ja verkostoidu kanssamme.