• Information om coronaviruset

  Vi följer coronasituationen noga och har sammanställt information om coronaviruset till våra kunder. Hur ersätter reseförsäkringen?

  Läs mer
 • Ladda ner If Mobil

  Tack vare If Mobil-appen är det enklare än någonsin att använda våra webbtjänster var som helst och när som helst.

  Hämta appen
 • Vi har samlat och svarat på de vanligaste frågorna

  Vi har sammanställt svar på vanligaste frågorna våra kunder brukar ställa oss om försäkrings- och skadeärenden samt om fakturering och service.

  Läs svar på de vanligaste frågorna
 • If är den ledande försäkringsgivaren inom Norden, som har sammanlagt ca 3,7 miljoner kunder och så gott som nästan en miljon kunder i Finland. Utöver Finland, Sverige, Norge och Danmark är vi också verksamma i de baltiska länderna och vi sysselsätter sammanlagt ca 6800 personer.

  Tack vare våra kompetenta medarbetare har vi utöver ekonomisk integritet också en enastående möjlighet till tankeutbyte som överskrider geografiska gränser. Vi utvecklar våra tjänster aktivt i de olika länderna och de bästa idéerna utvidgas till att gälla för hela koncernen.

  Som försäkringsbolag är vi föregångare inom digitala tjänster, vilket framgår direkt i kundnöjdheten. Över 70 procent av Ifs privatkunder i Finland drar nytta av våra digitala tjänster.

  Vår skadehantering behandlar över hälften av de skador som anmälts inom ett dygn. Vi är dessutom det första försäkringsbolaget i Finland som börjat betjäna sina kunder sju dagar i veckan.

  Här hittar du försäkringar för både små och stora företag.