Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Artikkelit

  Kuoleman hinta 

  Elämänvirta vie meitä usein kiivaasti eteenpäin, jolloin kuolema voi tuntua kaukaiselta. Mitä kuolema maksaa? Moni meistä ajattelee kuoleman hintaa, vasta kun läheinen on menehtynyt, ja kauniit surunvalittelut koristaneet kodin. Kokosimme sinulle tietoa, mitä kuolema maksaa ja miten voit varautua sen kustannuksiin.  

  26.01.2023
 2. Artikkelit

  3 syytä hankkia henkivakuutus jo nuorena

  Joskus puurontuoksuinen arki horjuu yllättäen ja isosti, kun perheen toinen aikuinen menehtyy. Silloin oma tai perheen tulotaso voi romahtaa ja edessä voi olla vaikkapa muutto tutusta kodista. Lue miksi henkivakuutus kannattaa hankkia jo nuorena, jotta olet varautunut elämän yllättäviin tyrskyihin.

  25.01.2023
 3. Neuvot ja vinkit

  Putket jäässä? Estä jäätyneet putket ja sulata turvallisesti

   Talven paukkupakkaset voivat saada vahinkoa aikaan omakotitalon tai kesämökin putkissa. Oikea valmistautuminen ennen pakkasia vie jo pitkälle, mutta jos pakkaset yllättävät ja vesiputket jäätyvät, toimimalla oikein voit auttaa välttämään vesivahingon.

 4. Neuvot ja vinkit

  Koirat ja pakkanen

  Moni koiran omistaja pohtii talvisin, vilustuuko koira pakkasella. Kokosimme aiheesta kysymyksiä ja vastauksia.

 5. Neuvot ja vinkit

  10 vinkkiä rinteeseen ja ladulle

  Katso kymmenen parasta vinkkiä, joiden avulla vältät vahingot ja voit keskittyä pitämään hauskaa talven hiihto- ja laskettelureissuilla. Lue myös, missä tilanteissa matkavakuutus on apunasi, jos reissun aikana sattuu vahinko.