Päävalikko Siirry sisältöön

Hakuehdot
Näytä tulokset:
 1. Artikkelit

  Autovakuutusten kilpailutus ja vertailu

  Autovakuutuksen kilpailutus hoituu netissä helposti, mutta hintoja ja kaskoja vertaillessa palvelun laatu ja sujuvuus saattavat jäädä vähemmälle huomiolle. Pintapuolisen hintavertailun voittanut vakuutus ei aina tule pidemmän päälle edullisimmaksi.

 2. Neuvot ja vinkit

  Kotivakuutus opiskelijoille ja nuorille

  Ifin kotivakuutuksen saat omaan sekä vuokrakotiin. Korvaamme lempitavarasi, kuten puhelimen ja polkupyörän, jos ne varastetaan. Laajat vakuutuksemme korvaavat myös äkilliset rikkoutumiset, kuten puhelimen tipahtamisen asfalttiin. Meiltä saat kotivakuutuksen kuukausilaskulla, jolloin maksat siitä kuussa vain striimauspalvelun verran.

 3. Artikkelit

  5 yleisintä harhaluuloa henkivakuutuksesta 

  Kokosimme viisi yleisintä harhaluuloa henkivakuutuksesta – tunnetko nämä suomalaisten parissa sitkeässä istuvat uskomukset?

  28.06.2022
 4. Neuvot ja vinkit

  Terassipalo voi alkaa varkain

  Kesä ja terassi kuuluvat yhteen kuin grilli ja makkara. Näillä vinkeillä vältät terassipalot ja vietät vuoden parasta aikaa turvallisesti.

 5. Artikkelit

  10 väitettä sähköautoista 

  Sähköautojen kysyntä käy nyt kuumana, ja moni pyörittelee mielessään sähköauton hyviä ja huonoja puolia. Lue 10 väitettä ja faktaa sähköautojen vahvuuksista ja heikkouksista vuonna 2022.