• Om du insjuknar eller skadar dig på semesterresan, uppsök vård på en läkarstation som finns på Ifs förteckning över läkarstationer (på finska).
  • När du visar upp ditt reseförsäkringskort fakturerar läkarstationen försäkringsbolaget direkt för kostnaderna för din vård och du behöver inte använda din reskassa till att betala läkararvoden.

Om If inte har någon avtalsläkarstation på resmålet

Du kan uppsöka vilken läkarstation som helst och söka ersättning genast när du återvänt hem, antingen via webben eller genom att ringa vår Kundtjänst +358 10 19 18 18.

USA

I USA kan du uppsöka vård på Healtcare-klinikerna, som erbjuder vård av sjukskötare.

Små sår sköts lätt och snabbt på kliniken utan tidsbokning, varför du sparar betydligt med tid jämfört med ett besök på sjukhuset.

När du uppsöker en Healthcare-klinik, ta med dig ditt försäkringsintyg och uppge på kliniken GMMI som ditt försäkringsbolag. Se till att du alltid har ditt reseförsäkringsintyg med dig på resan. Om du inte har ett intyg, kan du enkelt skaffa ett nytt via Mina sidor.
Mer information om klinikerna och deras läge. Välj Type of Provider Retail Walk-In Clinic.

Ersättningstjänst för privatkunder

Ring +358 10 19 18 18

  • bil- och egendomsskador må–fr kl. 8–18
  • personskador må–fr kl. 9–18

Ifs nätverk av avtalsläkare i Europa, Asien och Afrika administreras av SOS International, som har sitt säte i Danmark och ägs av de nordiska försäkringsbolagen. I USA, Kanada och Sydamerika är Ifs samarbetspartner i frågor som gäller avtalsläkare GMMI Global.

Du kan också vara intresserad av