Ifin edut Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenille

SPV:n jäsenenä saat liiton sinulle ottaman tapaturmavakuutuksen ja tuntuvia keskittämisetuja perheesi vakuutusturvan parantamiseen. Ifin venevakuutuksesta voit saada jopa 20 % edun, kun sinulla on veneilytutkinto ja vene katsastettuna.

Hanki Ifin venevakuutus

SPV:n jäsenenä sinulla on monta syytä valita Ifin venevakuutus

SPV:n jäsenenä olet oikeutettu ryhmätapaturmavakuutukseen, ja saat venevakuutuksen lisäksi myös muut vakuutukset edullisemmin, kun keskität ne Ifiin.

Sinulla on mahdollista saada 20% alennus venevakuutuksestasi. Lisäksi, jos sinulla on Ifissä kotivakuutus tai autovakuutus, pääset If Etuohjelmaan ja saat vakuutuksistasi 10 % alennusta joka vuosi. Mikäli keskität Ifiin sekä koti- että autovakuutuksen, alennuksesi on 15 % kaikista vakuutuksista. Mikäli sinulla on kysyttävää jäsenyytesi kautta saatavista eduista, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Ifissä korvausasiat hoituvat 24/7 helposti ja nopeasti. 92 % asiakkaistamme on erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä vahinkonsa hoitoon. 

Ifin venevakuutuksessa on kattavat turvat

 • Ei myrskyrajoja. Saat veneilyturvasta korvausta tuulen nopeudesta riippumatta.
 • Konerikkoturva on saatavilla myös vanhemmille moottoreille.
 • Varkaus-, ilkivalta- ja paloturvissa on markkinoiden pienin omavastuu, 100 euroa.
 • Saat korvausta vuotovahingoista ja uppoamisesta.
 • Maksamme hinauskulut, jos veneelle sattuu vakuutuksesta korvattava vahinko.
 • Laaja voimassaoloalue, ja kulkualuetta voidaan laajentaa maksutta kilpailun tai siirtopurjehduksen yhteydessä.
 • Saat täyskaskoon heti 60 % lähtöbonuksen.
 • Veneilykurssilaisia kokoontuneena laiturille

  Veneilytutkinnosta ja katsastuksesta alennusta

  Saat yhteensä peräti 20 % edun Ifin venevakuutuksesta, kun sinulla on SPV:n myöntämä veneilytutkinto ja olet katsastanut veneesi SPV:n katsastusmääräysten mukaisesti avomeri-, rannikko- tai saaristoluokkaan. 

  Lue lisää alennuksista
 • Poika katselee illalla rantaan kiinnitettyjä veneitä

  Vuodenaikahinnoiteltu venevakuutus on vaivaton

  Ifin vuodenaikahinnoiteltu venevakuutus on helppo vakuutus huvikäytössä olevalle moottori- ja purjeveneelle läpi vuoden. Veneen käyttöä ei ole rajoitettu eri vuodenaikoihin, eikä sinun tarvitse ilmoittaa meille veneen käytöstä.

  Siirry hintalaskuriin
 • veneitä talvisäilytyksessä

  Huolehdi ympärivuotinen suoja veneellesi ja vältä tyypilliset haaverit

  Tarvitset kunnollisen venevakuutuksen myös veneilykauden päättymisen jälkeen. Lue artikkelistamme, kuinka veneen nostosta selvitään ilman vaurioita ja miten veneestä voi pitää hyvää huolta talven yli.

  Veneen nosto ja talvisäilytys

If Apu auttaa venevahingoissa

Maksuton If Apu –palvelu on apunasi vesillä ja rannalla, 24/7. Kun moottori sammuu, masto rikkoutuu tai vene karahtaa kiville, If Apu auttaa. Saat palvelumme kautta välittömän avun kaikille veneille. If Apu -palvelu kuuluu vakiona kaikkiin Ifin venevakuutuksiin.