Jäsenedut

Ifin asiakkaana saat rahanarvoisia etuja, mm. alennusta vakuutusmaksuistasi If Etuohjelmassa – jopa 16 %.

If Etuohjelma palkitsee saman tien

Olemme uudistaneet asiakasetujamme, ja hyödyn korjaat sinä. Jo yksi vakuutus tuo sinulle etuja ja säästöä: kotivakuutus tai henkilö- tai pakettiauton kasko riittää, kun vastaanotat vakuutuspostisi vain sähköisesti Omille sivuillesi. Edut kasvavat asiakkuutesi mukana. Samalla kun asiointisi helpottuu, säästät luontoa ja omaa aikaasi.

Reilusti alennusta vakuutusmaksuista

If Etuohjelma on helppo ja selkeä: edut kasvavat asiakkuutesi mukana – saat etuja jo yhdellä vakuutuksella. Voit saada alennusta vakuutuksista 11–16 %. 

Etuohjelma järjestön jäsenelle

Saat alennusta lähes kaikista jatkuvista vakuutuksistasi*. Ifin asiakkaana saat automaattisesti oman If Sopimuksesi, jonka alle kaikki vakuutuksesi kootaan. Näin näet kaikki vakuutuksesi samalla vakuutuskirjalla ja voit maksaa ne yhdellä laskulla. Valitse laskutusväliksi 1, 2, 4 tai 12 kertaa vuodessa – miten sinulle parhaiten sopii.

Jos sinulle sattuu vahinko, voit Omavastuurahalla pienentää omavastuutasi.

Etuohjelman korkeimmalla tasolla saat Oman palveluneuvojan, joka huolehtii sinun ja perheesi vakuutusasioista. Asioit aina tutun, saman henkilön kanssa. Voit ottaa Oman palveluneuvojasi helposti käyttöösi Omilla sivuilla.

Jos olet nykyinen asiakkaamme ja täytät If Etuohjelman ehdot, saat kaikki edut käyttöösi, kun seuraava vakuutuskautesi alkaa.

If Etuohjelman sisältö vahvistetaan vuosittain. Edut voivat muuttua jos järjestöjäsenyytesi päättyy, Ifin ja yhteistyöjärjestön välinen sopimus muuttuu, tai If Etuohjelman sisältöä uudistetaan.

* Poikkeuksena Primus-vakuutus​​​.