Järjestövakuutus

Teollisuusliiton jäsen on vakuutettu järjestövakuutuksella liiton järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa ollessaan.

Vakuutuksen numero on SP1504637, toissijaisen kaskovakuutuksen numero on 0002577660.

Vakuutus on voimassa järjestön järjestämillä matkoilla sekä matkoilla, joilla jäsen hoitaa järjestön toimeksiannosta annettua tehtävää. Vakuutukseen kuuluvat myös liiton järjestämälle matkalle osallistuvien jäsenten ja toimihenkilöiden mukana matkustavat puolisot ja seuralaiset. Järjestötehtäviksi ei katsota säännöllisesti järjestettyä urheilu- ja harrastetoimintaa.

Jäsenelle aiheutuneet vahingot

 • Jos sairastut tai loukkaannut esimerkiksi Teollisuusliiton järjestämässä tilaisuudessa, sairauksien ja tapaturmien hoitokulut korvataan ilman ylärajaa ja ilman omavastuuta.
 • Jos sairastut tai loukkaannut esimerkiksi Teollisuusliiton järjestämällä matkalla, sairauksien ja tapaturmien hoitokulut korvataan ilman ylärajaa. Omavastuu on 84 euroa.
 • Jos sinulle sattuu tapaturma, josta jää pysyvä vamma, voit saada korvauksen pysyvästä haitasta (enintään 10 000 euroa). Korvaus maksetaan lääketieteellisen haitta-asteen mukaan.
 • Korvaus tapaturman aiheuttamasta kuolemasta on 2 000 euroa.

Jäsenen omaisuudelle aiheutuneet vahingot

Järjestövakuutukseen kuuluva matkatavaravakuutus korvaa matkatavarasi, jos ne katoavat tai vahingoittuvat Teollisuusliiton tilaisuudessa. Matkatavaroita korvataan enintään 2000 euron edestä, rahaa enintään 169 euroa.

Järjestövakuutukseen kuuluva matkavastuuvakuutus kattaa vahinkoja, joita aiheutat muille ihmisille ja heidän omaisuudelleen Teollisuusliiton tilaisuuden yhteydessä. Vastuuvakuutus korvaa ainoastaan sellaisia vahinkoja, joista olet lain mukaan vahingonkorvausvastuussa. Matkavastuuvakuutuksen vakuutusmäärä on 84 094 euroa ja omavastuu 168 euroa.

Järjestövakuutukseen kuuluva oikeusturvavakuutus kattaa järjestötoimintaan liittyvien riita- ja rikosasioiden oikeudellista hoitamista. Huomaathan, että tämä vakuutus ei korvaa työsuhteeseen liittyviä riitoja. Tämän vakuutuksen vakuutusmäärä on 8 410 euroa ja omavastuu 15 % kuluista, kuitenkin vähintään 500 euroa.

Autovakuutuksessa vakuutettuna on liiton jäsenen oma tai vuokraama henkilö- tai pakettiauto, kun sitä käytetään Teollisuusliiton toimintaan liittyvässä tehtävässä, jos autolla ei ole voimassa omaa vakuutusta. Omavastuu hirvieläin-, palo- ja varkausvahingoissa on 150 euroa.

Järjestövakuutuksen piiriin kuuluvan vahingon vahinkoilmoituksen teet osoitteessa: if.fi/henkilovahinko

 • Ota yhteyttä

  Tutustu vakuutustesi sisältöön, pyydä todistusta, ilmoita vahingosta ja osta vakuutus

  Henkilökohtaisilla Omilla sivuillasi netissä

  • Avoinna vuorokauden ympäri.
  • Näet Omilla sivuilla myös Teollisuusliiton sinulle ottamat vakuutukset ja voit ilmoittaa sinulle sattuneista vahingoista. 

  Teollisuusliiton jäsenten omassa palvelunumerossa Ifissä 010 19 19 95.
  Asiakaspalvelun yhteystiedot ja aukioloajat.

  Järjestövakuutuksen piiriin kuuluvan vahingon vahinkoilmoituksen teet osoitteessa: if.fi/henkilovahinko

 • Sinun jäsenetusi

  Ifin asiakkaana saat monia rahanarvoisia etuja, mm. alennusta vakuutusmaksuistasi, kun kuulut If Etuohjelmaan.

  Tutustu jäsenetuihin