Teollisuusliiton jäsen

Ifistä saat monipuolisia etuja, joista yksi on edullinen henkivakuutus. Tutustu henkivakuutukseen ja hanki se jäsenhintaan!

Tutustu henkivakuutukseen

Uutta Teollisuusliiton jäsenille: vakuutukset nyt Omilla sivuilla

Tutustu Teollisuusliiton sinulle ottamiin vakuutuksiin Omilla sivuilla, jossa voit myös ilmoittaa sinulle sattuneesta vahingosta. Omat sivut on henkilökohtainen verkkopalvelu, jonne kirjaudut verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. 

Kirjaudu Omille sivuille ja hoida vakuutusasiasi kuntoon silloin kun sinulle parhaiten sopii! 

Ota yhteyttä ja hyödynnä etusi

Teollisuusliitto on ottanut sinulle monia huippuetuja Ifistä. Tutustu tai kysy lisää!

Omat sivut avoinna 24/7

Omilla sivuilla näet Teollisuusliiton sinulle ottamat vakuutukset ja voit ilmoittaa sinulle sattuneista vahingoista. Kirjaudu Omille sivuille

Soita meille

Teollisuusliiton jäsenten omassa palvelunumerossa Ifissä 010 19 19 95. Tarkista asiakaspalvelumme aukioloajat.

Jäsenvakuutuksesi

Teollisuusliitto on vakuuttanut sinut Liittovakuutuksella, joka turvaa sinut ja lapsesi matkalla ja joka auttaa, jos sinulle sattuu tapaturma. Lisäksi olet vakuutettu Järjestövakuutuksella osallistuessasi liiton tapahtumiin. Katso jäsenmaksuusi sisältyvät vakuutukset

Sinun jäsenetusi

Ifin asiakkaana saat monia rahanarvoisia etuja, mm. alennusta vakuutusmaksuistasi, kun kuulut If Etuohjelmaan. Tutustu jäsenetuihin

Tutustu Ifin tuotteisiin ja etuihin

Suomen vaivattomin henkivakuutus edullisesti

Moni luulee, että henkivakuutuksen hankkiminen on kallista ja työlästä. Liittosi on neuvotellut sinulle pysyvästi erittäin edullisen henkivakuutuksen. Testaa ja laske sinun hintasi! 

Täydennä vakuutusturvaasi

Järjestösi tarjoamien etujen lisäksi voit täydentää vakuutusturvaasi kätevästi Ifin verkkokaupassa. Voit saada jopa 16 % alennusta vakuutuksistasi! Tutustu vakuutuksiimme!

Ifin asiakkaana saat apua yllättävissä tilanteissa

Asiakkaanamme saat paljon muutakin kuin kattavat vakuutukset. Saat apua ympäri vuorokauden niin tien päällä, vesillä kuin terveyskysymyksissä. Lue lisää asiakaseduistamme!