Jäsenvakuutuksen konkreettiset edut

Ifillä on pitkä historia yhteistyöstä eri liittojen kanssa. Teollisuusliiton kanssa on tehty yhteistyötä reilun vuoden ajan. Mutta minkälaisia etuja liiton jäsenet pääsevät nauttimaan? Kysyimme Antero Ketolalta, kumppanuuksista vastaavalta johtajalta Ifistä.

– Aloitetaan vakuutuksilla, jotka Teollisuusliitto on ottanut jäsentensä eduksi, Antero Ketola aloittaa.

Matkustajavakuutus kattaa jäsenet ja samalla matkalla heidän mukanaan reissaavat alle 20-vuotiaat lapset ja lapsenlapset. Kun sairastuu tai loukkaantuu vapaa-ajan matkalla ulkomailla, pääsee lääkäriin veloituksetta liiton jäsenkorttia vilauttamalla, ainakin Ifin sopimuslääkäreillä ja -sairaaloissa.

Tapaturmavakuutus kattaa pysyvän vammautumisen lisäksi tapaturmien hoitokuluja. Liiton jäsen pääsee nopeasti lääkäriin.

Järjestövakuutus on turvana kaikissa liiton tilaisuuksissa sattuvien vahinkojen varalle.

Liiton ottamat vakuutukset ovat kuitenkin vain yksi osa yhteistyötä. Vähintään yhtä tärkeä osa on kaikki muut edut ja palvelut, joita liiton jäsen Ifiltä saa.

Antero Ketola on Ifin kumppanuuksista vastaava johtaja.

Etuja ja erinomaista palvelua jäsenille

Keskittämällä vakuutukset Ifiin Teollisuusliiton jäsen voi saada jopa 16 % jatkuvan edun vakuutusmaksuista. Sen lisäksi jäsen hyötyy omavastuurahasta, joka kasvattaa käteen jäävää korvaussummaa vahingon sattuessa.

– Etujen lisäksi kyse on myös palvelusta, Ketola muistuttaa.

– Ifin korvauspalvelu on tutkitusti Suomen parasta. Teollisuusliiton jäsenenä olet oikeutettu maksuttomaan If Terveysneuvontaan, josta saat vastauksia terveyteen liittyviin kysymyksiisi vuorokauden ympäri. Kaskovakuutusasiakkaamme saavat maksutonta apua tien päällä 24/7. Omakotitaloasukkaat voivat saada meiltä apua talon kunnossapitoon liittyen, Ketola listaa muutamia etuja.

Yhtä asiaa hän haluaa korostaa. Henkivakuutus on tarpeellinen ihan kaikille ja erityisen tärkeä, jos on lainaa tai lapsia. Se turvaa perheen elintasoa pahimman sattuessa.

– Teollisuusliiton jäsenillä ja heidän puolisoillaan on mahdollisuus saada henkivakuutus tavallista edullisemmin. Haluamme varmistaa, että kuolemankin sattuessa liiton jäsenet tai heidän läheisensä voivat jatkaa elämäänsä ilman suurempia taloudellisia huolia, Ketola painottaa.

Älä epäröi olla yhteydessä. Me olemme olemassa sinua varten.

Mitä tarkoittaa "epäkimurantti vakuutusyhtiö"?

Ketolan mukaan If on epäkimurantti, koska se haluaa tehdä asiakkaidensa elämästä vakuutusten avulla helpompaa ja turvallisempaa. Lisäksi asioimisen tulee olla mahdollisimman sujuvaa ja yksinkertaista.

Vakuutusten hankkimisen ja niiden ymmärtämisen tulee olla helppoa, vaikka taustalla olisikin monimutkaisia prosesseja. On meille erittäin tärkeää, että jäsen on tietoinen vakuutusturvastaan ja eduistaan, ja että asiointi on mahdollisimman sujuvaa.

– Meidän tehtävämme on varmistaa, että kaikki asiakkaamme ovat oikein vakuutettuja. Se tarkoittaa, että käymme liiton jäsenen kanssa hänen elämäntilanteensa läpi ja varmistamme, että vakuutukset vastaavat henkilökohtaista tarvetta. Ja kun vahinko sattuu, me myös autamme. Se tarkoittaa ripeää vahinkopalvelua ja apua asioiden saattamisessa kuntoon.

Omat sivut -verkkopalvelu 24/7 ja oma palvelunumero

Teollisuusliiton jäsenillä on käytössä Omat sivut -verkkopalvelu, joka palvelee kellon ympäri. Omilla sivuilla näkee myös liiton jäsenilleen ottamat vakuutukset ja saa kätevästi tarvittavat matkavakuutustodistukset.

Teollisuusliiton jäsenille on oma palvelunumero, 010 19 19 95, jossa hoidetaan vakuutusasiat kuntoon.

– Älä epäröi olla yhteydessä. Me olemme olemassa sinua varten, Ketola muistuttaa lopuksi.

Artikkeli ilmestyi Tekijä-lehden erikoisliitteessä 08/2019. Koko liitteen voit lukea tästä (pdf).

 • Ota If Mobiili käyttöön

  If Mobiili on sovellus, jonka avulla hoidat vakuutusasioitasi missä ja milloin tahansa. Voit ilmoittaa vahingosta, tarkistaa vakuutusturvasi, siirtyä verkkokauppaan tai olla yhteydessä asiakaspalveluun. 

  Tutustu ja lataa If Mobiili
 • Pelastajat ympäri maailman

  Kun matkustat, mitä tahansa voi sattua. Ja monesti sattuukin. Oli kyseessä sitten korvatulehdus tai vakavampi tapaus,  matkavakuutus on todellinen pelastus.

  Lue lisää edustasi
 • Henkivakuutus tuo turvaa perheellesi

  Ifin yhteistyöjärjestön tai -liiton jäsenenä sekä sinä että puolisosi saatte Primus-henkivakuutuksen Suomen edullisimpaan hintaan.

  Tutustu henkivakuutukseen