Ifin edut Omakotiliiton jäsenille

Tervetuloa tutustumaan Omakotiliiton etuihin! Syksy on hyvää aikaa laittaa talon vakuutusturva kuntoon. Kampanjaetuna tarjoamme uusiin kotivakuutuksiin ensimmäisen kuukauden maksutta.

Lunasta etusi tästä

Vakuuta talosi Ifissä – saat kotivakuutuksen ensimmäisen kuukauden maksutta

Miltä kuulostaisi vertailuissa menestynyt kotivakuutus etuhintaan? Kun otat Ifin kotivakuutuksen, saat nyt ensimmäisen kuukauden maksutta.

  • Ifin laaja kotivakuutus on Kuluttaja-lehden vertailun (04/2022) kärkikastia, ja asiakaskokemuksemme on Asiakkuusindeksi-tutkimuksen mukaan alan paras.
  • Kotivakuutus kattaa niin tavarasi kuin talosikin. Jos valitset laajan tai Laajaplus-tason kotivakuutuksen, saat maksutta Kunnon koti -palvelun, joka auttaa sinua pitämään huolta talostasi. Rakennusalan ammattilainen tarkistaa kotisi neljän vuoden välein ja antaa vinkit kotisi arvon säilyttämiseen. Lisäksi saat maksuttoman tuhoeläintorjuntapalvelun.
  • If tarjoaa Suomen laajimman turvan omakotitaloihin. Laajaplus korvaa vahinkoja, jos vesikatto vuotaa tai vedeneriste pettää kylpyhuoneessa.
  • Kotivakuutuksiin kuuluu maksuton identiteettivarkausturva määräaikaisena vuoden 2023 loppuun asti. Turvasta korvataan lakimiesapua, jos joku esimerkiksi varastaa henkilöllisyytesi ja ottaa nimissäsi lainaa.

Näin hyödynnät kampanjaedun

Saat maksuttoman kuukauden uuteen kotivakuutukseesi, kun ostat vakuutuksen verkosta seuraavan linkin kautta. Etu on voimassa marraskuun loppuun saakka.  

Laske hinta ja osta kotivakuutus

Jätä soittopyyntö

Jos kaipaat apua kotivakuutuksen valitsemiseen, olemme apunasi. Täytä alle yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä. Saat kotivakuutukseesi maksuttoman ensimmäisen kuukauden myös puhelimitse.

Hyödynnä reilut Primus-jäsenetusi

Primus-henkivakuutus on järjestösi jäsenilleen neuvottelema etu. Vakuutus antaa turvaa sekä sairauden että tapaturman aiheuttaman kuoleman varalle. Hyödynnä järjestösi neuvottelemat reilut Primus-edut.

Lue lisää henkivakuutuksesta